«Πάγωσαν» όλοι με τον Λάκη Λαζόπουλο: «Δε θέλω να επιστρέψω ανάπηρος…»

«Πάγωσαν» όλοι με τον Λάκη Λαζόπουλο: «Δε θέλω να επιστρέψω ανάπηρος…»

Κόλαφος ο ηθοποιός

Ο Λάκης Λαζόπουλος ουδέποτε… μάσησε τα λόγια του, μιλώντας είτε για τον εαυτό του είτε για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα, απαντώντας πρόσφατα για το λόγο που δεν τον βλέπουμε πια στην τηλεόραση.

Μιλώντας στο δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη, ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σατιρικός συγγραφέας, για τη ζωή του οποίου είχε επικρατήσει ένα θρίλερ, απάντησε για τους λόγους που οι άνθρωποι παρεξηγούνται από τη σάτιρα και τους λόγους που δεν βρίσκεται στην τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης: O… σεβντάς του Παναθηναϊκού για τον πάγκο του: Όλα για τον Αταμάν

Η άρνηση επιστροφής στην τηλεόραση, η προδοσία και η σάτιρα

«Ένας άνθρωπος που δεν έχει καθόλου μυαλό παρεξηγείται πάρα πολύ εύκολα. Παρεξηγούνται συνήθως οι ηλίθιοι. Είναι σαν να βάζεις έναν κόσμο νοήμονα να υπηρετεί την ηλιθιότητα επειδή η ηλιθιότητα έχει διακλαδωθεί κι έχει πιάσει πολλά πόστα – είναι και οι influencers, είναι και το Instagram…

Δεν έχω κανένα σαράκι να επιστρέψω ανάπηρος στην τηλεόραση. Αν η σάτιρα δεν ενοχλεί, γίνεται χάδι» εξήγησε και ξεκαθάρισε ότι όλα τα χρόνια πως σαράντα χρόνια ηθοποιός δεν είπε ποτέ το “κοινό μου”, κάνοντας τη σύγκριση με εκείνες τις επαγγελματικές κατηγορίες που μετράνε την επιρροή τους με νούμερα.

Όσο για τα εμπόδια που βρήκε μπροστά του στην προσωπική και επαγγελματική πορεία του, ο Λάκης Λαζόπουλος ομολόγησε: «Πάλεψα για να μην έχω κόμπλεξ. Όταν είσαι από την επαρχία με δυο βαλίτσες κόμπλεξ φτάνεις εδώ» είπε και περιέγραψε τη σχέση του με το «αστικό κατεστημένο» που βρήκε στην Αθήνα.

«Υπάρχουν οι αστοί οι οποίοι είναι αστείοι, που είναι αυτοί που ανοίγουν μια σαμπάνια και βάζουν ένα ρολόι επάνω για να δείξουν ότι το ρολόι είναι κανονικό και ξοδεύουν πέντε σαμπάνιες γι’ αυτό. Δε τους συνάντησα και δεν με συναντήσαν. Δεν θέλουν να δουν στα μάτια μου τα κόμπλεξ τους.

Νομίζω αυτοί που μου γυρίζουν την πλάτη είναι ένας άλλος τρόπος για να με δούνε. Πολλές φορές μου έχουν γυρίσει την πλάτη και στη δική μου πορεία, πολλές φορές. Και τις περισσότερες φορές τους έχω ξανασυναντήσει γιατί είμαι πάντα μπροστά τους και θα με δουν. Κι εκεί θα τους κοιτάξω στα μάτια και θα με κοιτάξουν στα μάτια κι όταν τους πω “τι ακριβώς σου φταίει;”, δεν έχουν τι να σου πούνε. Τους πειράζει η αλήθεια. Εγώ δεν είπα ψέματα ποτέ σε κανέναν, δεν έκανα καμία κωλοτούμπα ποτέ σε κανέναν και δεν δήλωσα κάτι που δεν είμαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ