O… σεβντάς του Παναθηναϊκού για τον πάγκο του: Όλα για τον Αταμάν

O… σεβντάς του Παναθηναϊκού για τον πάγκο του: Όλα για τον Αταμάν

Ο Πάμπλο Λάσο πάει για… Μόναχο και οι Πράσινοι έχουν πλέον βάλει στόχο τον back to back πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βάλει τέλος στη φετινή σεζόν όσο πιο γρήγορα μπορεί. Τα άσχημα αποτελέσματα διαδέχονται το ένα το άλλο και μετά την τελευταία ήττα από τον Ολυμπιακό που έγινε η 13η συνεχόμενη, η κατάσταση πρέπει να αλλάξει ριζικά.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι διατεθειμένος να βάλει αρκετά χρήματα το καλοκαίρι που πλησιάζει και να αυξήσει το μπάτζετ της ομάδας στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Η σημασία της επίσκεψης Μελισσανίδη και Αλαφούζου σε Σπάτα και Κορωπί αντίστοιχα

Για να αξιοποιηθούν με σωστό τρόπο τόσα χρήματα, είναι απαραίτητο να πάρουν οι «Πράσινοι» έναν τεχνικό που να αντιλαμβάνεται το βάρος της φανέλας και να είναι διψασμένος για επιτυχίες. Κατάλληλος για αυτή τη δουλειά, δεν είναι άλλος από τον Εργκίν Αταμάν.

Ο προπονητής της Ανατολού Εφές αυτή τη στιγμή πιθανότατα βιώνει τις πιο δύσκολες μέρες του, από τότε που ανέλαβε την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, όντας στην 10η θέση στη Euroleague, 1 νίκη μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην οκτάδα, πολύ μακριά από το καλό της πρόσωπο στην διοργάνωση, μετά τις back to back κατακτήσεις τα προηγούμενα 2 χρόνια και στην 4η θέση στο τούρκικο πρωτάθλημα.

EUROLEAGUE 2021-2022 / ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ – ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια της τούρκικης ομάδας, με πολλούς παίκτες να θέλουν να αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν και το συμβόλαιο του Αταμάν να λήγει.

Θέλει να φέρει στο ΟΑΚΑ το πολύπειρο προπονητή, εφόσον δεν «έδεσε το γλυκό» με τον Πάμπλο Λάσο που κατά πάσα πιθανότητα ταξιδεύει στο Μόναχο για να αναλάβει τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, με τον Τρινκέρι να αποχωρεί από τους «Βαυαρούς».

Στη λίστα των «Πράσινων» εξακολουθεί να βρίσκεται ο Αντρέα Τρινκέρι που θα μείνει ελεύθερος από την γερμανική ομάδα και δεν αποκλείεται να κινηθεί για αυτόν ο Παναθηναϊκός αν τελικά δεν του «κάτσει» ούτε η περίπτωση Αταμάν.

Πολλοί φίλοι των Πράσινων θα ήθελαν τον Τούρκο coach στο τιμόνι της ομάδας τους την επόμενη σεζόν, με σκοπό να ξεφύγουν από την σκιά του αιωνίου αντιπάλου και να παρουσιαστεί η ομάδα ανταγωνιστική ξανά στην Ευρώπη.

Ένα ολικό restart πρέπει να γίνει για να επανέλθει ο «Εξάστερος» σε στιγμές παρελθόντος και μαζί με τον κατάλληλο προπονητή, είναι αναγκαία η πλαισίωση όσων μείνουν από το φετινό ρόστερ με παίκτες από το πάνω ράφι της Euroleague, που με την πείρα τους στη διοργάνωση θα συνεισφέρουν στην προσπάθεια που θα κάνουν όλοι την επόμενη σεζόν για να βελτιωθούν τα πράγματα στο «πράσινο» στρατόπεδο.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ