Στο νοσοκομείο η Ναταλία Γερμανού – Μπήκε στο χειρουργείο

Στο νοσοκομείο η Ναταλία Γερμανού – Μπήκε στο χειρουργείο

Τι συνέβη;

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού, καθώς χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το μάτι της.

Η γνωστή παρουσιάστρια εισήχθη στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος» και το χαρακτήρισε ως ένα από τα καλύτερα της χώρας, στο δρόμο που πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Η Ναταλία Γερμανού τον τελευταία καιρό δέχεται απανωτά χτυπήματα, καθώς πριν λίγο καιρό είχε φύγει από τη ζωή ο πατριός της.

Διαβάστε επίσης: Ένα ηχηρό διπλό μήνυμα

Αναφέρθηκε στη ζεστασιά με την οποία οι γιατροί αντιμετωπίζουν τους ασθενείς και ευχαρίστησε τη γιατρό της, όπως είπε δεν είναι μόνο μια καταπληκτική οφθαλμίατρος, αλλά και μία καλλιτέχνης.

«Έκανα ένα προγραμματισμένο χειρουργείο ματιού στην Παμμακάριστος ένα πολύ καλό δημόσιο νοσοκομείο, ακριβώς στο δρόμο που πέρασα τα παιδικά μου χρόνια, στην Ιακωβάτων στον Άγιο Λουκά. Γιατροί, νοσηλευτές εξαιρετικοί με ενσυναίσθηση και επαγγελματισμό σε όλους τους ασθενείς που έβλεπα, όσο περίμενα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γιατρό μου την χειρουργό Dimitra Katri που δεν είναι απλώς μια καταπληκτική οφθαλμίατρος αλλά μια καλλιτέχνης» έγραψε η Ναταλία Γερμανού στο facebook.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ