H Kendall Jenner απολαμβάνει τον ήλιο και… ζεματάει (pics)

H Kendall Jenner απολαμβάνει τον ήλιο και… ζεματάει (pics)

Δείτε και μόνοι σας...

Η Kendall Jenner υποδέχεται την άνοιξη με στυλ. Χθες, το supermodel μοιράστηκε ένα καρουζέλ στο Instagram με φωτογραφίες από τη χαλαρή μέρα της στο σπίτι, μαυρίζοντας και απολαμβάνοντας τον ζεστό καιρό.

Στις εικόνες, η Jenner φοράει ένα λευκό μπικίνι από την Heavy Manners με λουλουδάτο μοτίβο – σουτιέν με λεπτομέρειες από βολάν και στο κάτω μέρος ένα ψηλόμεσο στρινγκ. (Το σετ ονομάζεται Miss Tortola και θα είναι διαθέσιμο σύντομα.) Το συνδύασε με ένα καπέλο μπέιζμπολ σε πορτοκαλί απόχρωση και καφέ οβάλ γυαλιά ηλίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Στην πρώτη φωτογραφία, το σούπερ μόντελ φαίνεται να χαλαρώνει με το κεφάλι κάτω σε μια ξαπλώστρα παραλίας. Στο δεύτερο, ξαπλώνει στο πλάι και παίζει με το πάνω μέρος του μαγιό της. Στο τρίτο, ξεκουράζεται με τα χέρια κάτω από το κεφάλι της και στο τέταρτο, επιδεικνύει την πλάτη της ενώ κοιτάζει στο πλάι χωρίς τα γυαλιά ηλίου της.

Δεν έγραψε λεζάντα στη δημοσίευση, αν και γρήγορα κέρδισε αγάπη από φίλους και θαυμαστές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Η φωτογράφιση με μπικίνι έρχεται λίγο μετά το Σαββατοκύριακο του Πάσχα το οποίο η Kendall γιόρτασε με την οικογένειά της. Για την περίσταση φόρεσε ένα vintage γαλάζιο slipdress από την πρώτη συλλογή της Stella McCartney για την Chloé το 1998.

Πηγή: marieclaire.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ