Ο Σάκης Ρουβάς και το καυτό φιλί με μοντέλο για το «Έλα Και Θα Δεις»

Ο Σάκης Ρουβάς και το καυτό φιλί με μοντέλο για το «Έλα Και Θα Δεις»

«Μερικές στιγμές που ξεχώρισα» έγραψε ο Σάκης Ρουβάς που ανέβασε τα στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που ο Σάκης Ρουβάς επέστρεψε με τη δυναμική ερωτική μπαλάντα «Έλα Και Θα Δεις». Ο αγαπημένος τραγουδιστής μοιράστηκε ορισμένα εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τα backstage του νέου του video clip.

Με αφορμή το εντυπωσιακό «Έλα Και Θα Δεις», ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε τέσσερις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Το «καυτό» μοντέλο του OnlyFans που δεν βρίσκει κανέναν για να βγει ραντεβού λόγω… ύψους!

Σε ένα από αυτό, ο αγαπημένος τραγουδιστής φιλά στο στόμα το μοντέλο που συμμετέχει μαζί του, ενώ τους χωρίζει μια διάφανη κουρτίνα που υπάρχει ανάμεσά τους.

Σε μια από τις άλλες φωτογραφίες, ο Σάκης Ρουβάς και το μοντέλο στέκονται και παίρνουν οδηγίες για να συνεχίσουν το γύρισμα.

«Μερικές #backstage στιγμές που ξεχώρισα από τα γυρίσματα του «Έλα Και Θα Δεις»… Ευχαριστώ και πάλι όλους τους συντελεστές, το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλους» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες ο Σάκης Ρουβάς.

  

«Τι λέει η Κάτια η θεά;»

Το video clip για το νέο τραγούδι του Σάκη Ρουβά είναι κινηματογραφικής αισθητικής, με τα πλάνα να είναι άκρως εντυπωσιακά. Όπως και τα στιγμιότυπα που επέλεξε να μοιραστεί ο Σάκης Ρουβάς με τους θαυμαστές του, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes.

Δεν έλειψαν φυσικά τα σχόλια για την Κάτια Ζυγούλη, αλλά ούτε και οι αντιδράσεις από τις «ρουβίτσες» για το καυτό φιλί με το μοντέλο.

«Τι λέει η Κάτια η θεά;» γράφει θαυμάστριά του σε ένα από τα σχόλια, ενώ σε άλλο σχολιάζει κάποιος πως «μυρίζει διαζύγιο». «Πες της να μη σε ξαναφιλήσει, θα μαλώσουμε!» σχολιάζει άλλη θαυμάστριά του.

Στις υπόλοιπες φωτογραφίες ο Σάκης Ρουβάς ποζάρει μόνος του. Πρόκειται και πάλι για φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου του video clip.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ