Δύσκολες στιγμές για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Δύσκολες στιγμές για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Τι αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός...

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν έκρυψε ποτέ το γεγονός, ότι έζησε πολύ δύσκολες στιγμές στα παιδικά χρόνια και ήταν «βυθισμένος» στη φτώχεια, χωρίς όμως να χάνει την επαφή μια… την παντοτινή του αγάπη.

Μιλώντας σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ και λίγο μετά την παρουσία του σε μεγάλο κανάλι, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής θυμήθηκε τότε που προσπαθούσε να μπει στο γήπεδο, δίχως να έχει χρήματα, για να δει τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Το βίντεο της ντροπής: Τα «εγκλήματα» του Μάσα στο Καραϊσκάκη

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο Ολυμπιακός

«Μαζευόμασταν σε μια αυλή όταν έπαιζε εκτός ο Ολυμπιακός και είχε ένας ένα ραδιοφωνάκι, το έφερνε και το βάζαμε στη μέση. Καθόμασταν γύρω γύρω και τρώγαμε τα νύχια μας ας πούμε. Όταν έβαζε γκολ ο Ολυμπιακός χαλούσαμε τον κόσμο».

Όσο για τα τυχερά… φοράκια που του εξασφάλιζαν μία θέση στο παλιό Καραϊσκάκη, ανέφερε: «Στα εντός έδρας, μας άφηναν οι γονείς μας γιατί ήταν 2-3 μεγάλα παιδιά κάτι ξαδέρφια κτλπ και πηγαίναμε μαζί τους με τα πόδια από την γειτονιά και πηγαίναμε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Κάποιος από την γειτονιά, είχε βρει κάποιον που μας έδινε κάτι “φοράκια”. Επειδή δεν είχαμε λεφτά να πληρώσουμε. Έτσι τα έλεγαν, φοράκια, δεν ξέρω γιατί τα έλεγαν έτσι. Σαν ψευτοεισιτήριο. Σου έδινε κάτι… τα έλεγαν “φοράκια”. Έχει να κάνει με την εφορία τίποτα, δεν ξέρω… και μπαίναμε μέσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ