Το βίντεο της ντροπής: Τα «εγκλήματα» του Μάσα στο Καραϊσκάκη

Το βίντεο της ντροπής: Τα «εγκλήματα» του Μάσα στο Καραϊσκάκη

Όλες οι αποφάσεις του Μάσα που αλλοίωσαν το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ – Η «σφαγή» σε ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει όλα τα… επιτεύγματά του!

Σε ένα πρωτάθλημα «σημαδεμένο» από αλλοιώσεις αποτελεσμάτων. Με το Κυριακάτικο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και την διαιτησία του Μάσα και των υπολοίπων βοηθών του, ειδικά αυτών στο VAR, να αποτελεί την πιο τρανταχτή απόδειξη του φετινού «έργου».

Μια διαιτησία ντροπή για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο που θα έπρεπε ήδη να έχει φέρει την αντίδραση της ΟΥΕΦΑ καθώς ο Μάσα θεωρείται ελίτ διαιτητής! Και όπως φάνηκε στο Καραϊσκάκη πολύ κακώς, κάτι άλλωστε που παραδέχθηκαν άπαντες, ακόμη και «ορκισμένοι εχθροί» του Ολυμπιακού.

Τα σφυρίγματα του Ιταλού από την αρχή έως το τέλος έδειξαν ξεκάθαρα τον στόχο. Μια ανεπανάληπτη προκλητικά κατά του Ολυμπιακού διαιτησία που αλλοίωσε το αποτέλεσμα και πρόσφερε στο «πιάτο» το «τρίποντο» στην ΑΕΚ. Οι φάσεις της «σφαγής» του Ολυμπιακού έχουν αναλυθεί διεξοδικά και δεν αμφισβητούνται.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τρίτη μάχη στο Ρέντη για το προβάδισμα…τίτλου!

Βλέποντας όλες μαζί το σοκ αναμφίβολα είναι μεγάλο! Για τον ρόλο του Ιταλού και για όσους βρίσκονται πίσω από την διαιτησία του Μασά.

Ένα σοκαριστικό βίντεο με όλες τις αποφάσεις του Μάσα που αλλοίωσαν το ντέρμπι υπάρχει στο διαδίκτυο και το παραθέτουμε για να δείτε το εύρος του… έργου του Ιταλού στο Καραϊσκάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ