Τζίνα Λολομπριτζίτα: Έπεσα κι εγώ θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

Τζίνα Λολομπριτζίτα: Έπεσα κι εγώ θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

«Δεν είχα το κουράγιο να το καταγγείλω τότε. Σώπασα και δεν είπα τίποτα», δήλωσε η μεγάλη ντίβα του ιταλικού κινηματογράφου

H μεγάλη ντίβα του ιταλικού κινηματογράφου Τζίνα Λολομπριτζίτα αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης, όμως εκτιμά ότι πρέπει να «έχεις το κουράγιο» να αποκαλύπτεις όσα βιώνεις την ίδια στιγμή κι όχι χρόνια αργότερα.

«Μου φαίνεται πως το να μιλάει κανείς τώρα είναι κάπως ένας τρόπος να αναζητήσει τη δημοσιότητα» δήλωσε το πρώην σύμβολο του σεξ, ηλικίας σήμερα 90 ετών, όταν ερωτήθηκε σχετικά με τα σεξουαλικά σκάνδαλα που συνταράσσουν τη βιομηχανία του κινηματογράφου, κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής που προβλήθηκε χθες το βράδυ.

«Θα πρέπει να έχεις το κουράγιο» να καταγγείλεις τα γεγονότα την ίδια στιγμή, «όμως εγώ η ίδια δεν το είχα. Σώπασα, δεν είπα τίποτα» συμπλήρωσε η Ιταλίδα ηθοποιός.

Κρατώντας αξιοπρεπή στάση, χωρίς πολλά λόγια, η Τζίνα Λολομπριτζίτα αποκάλυψε ότι υπήρξε θύμα δύο φορές στη ζωή της «αρκετά σοβαρών» σεξουαλικών επιθέσεων, από έναν ξένο και έναν Ιταλό.

«Την πρώτη φορά, ήμουν αθώα, δεν γνώριζα τον έρωτα, δεν γνώριζα τίποτα. Επομένως, είναι σοβαρό. Και το πρόσωπο (που μου επιτέθηκε) ήταν αρκετά γνωστό. Ήμουν 19 ετών, πήγαινα στο λύκειο» είπε η ηθοποιός που γεννήθηκε το 1927.


«Τη δεύτερη φορά, θα ήταν καλύτερο να μη μιλήσω για αυτό» συμπλήρωσε, αναφέροντας μονάχα ότι συνέβη μετά τον γάμο της το 1949 με τον γιατρό Μίλκο Σκόφιτς, με τον οποίο απέκτησαν έναν γιο, προτού πάρουν διαζύγιο 20 χρόνια αργότερα.

«Οι σεξουαλικές κακοποιήσεις, όταν είναι πολλές, αυτό δεν το ξεπερνάς και σημαδεύει τον χαρακτήρα σου. Είναι κάτι που δεν μπορείς να βγάλεις από μέσα σου. Αυτό σε σημαδεύει. Οι πράξεις σου επηρεάζονται από αυτήν τη φρικτή ανάμνηση» σημείωσε.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ