Εκατομμυριούχος και 30 χρόνια μεγαλύτερός της: Σπάνιο κλικ με τη Χριστίνα Ωνάση και τον πρώτο της σύζυγο

Εκατομμυριούχος και 30 χρόνια μεγαλύτερός της: Σπάνιο κλικ με τη Χριστίνα Ωνάση και τον πρώτο της σύζυγο

Τον παντρεύτηκε μόλις στα 20 της χρόνια!

Η κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση, Χριστίνα, μπορεί να μεγάλωσε μέσα στη χλιδή και τα πλούτη και θεωρητικά να μην της έλειπε τίποτα στη ζωή της, τα παιδικά της χρόνια όμως σημαδεύτηκαν από τον χωρισμό των γονιών της. Η Χριστίνα Ωνάση όμως, ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις του πατέρα της και σύντομα αφοσιώθηκε σε αυτές.

Μόλις στα 20 της χρόνια, η Χριστίνα παντρεύτηκε τον κατά 27 χρόνια μεγαλύτερό της κτηματομεσίτη Μ. Τζ. Μπόλκερ, με τον οποίο χώρισε εννέα μήνες αργότερα. Η Χριστίνα Ωνάση συνάντησε τον πρώτο της σύζυγο στην πισίνα του Hotel de Paris, στο Μόντε Κάρλο, τον Μάιο του 1971 όταν ήταν 20 ετών. Η Ελενα Μακρή-Λυμπέρη, δημοσιεύσει στον συλλεκτικό της λογαριασμό στο instagram μία σπάνια φωτογραφία του ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης: Έχει πιάσει δουλειά ο Αταμάν – Οι δύο γκαρντ που θέλει να κλείσει άμεσα από την Εφές

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος: «Ο Τζόζεφ Μπόλκερ, ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας στο Λος Άντζελες, εκατομμυριούχος, διαζευγμένος και πατέρας τεσσάρων κοριτσιών, φορούσε γυαλιά με μαύρο σκελετό, όπως ο πατέρας της, και στα 48 του χρόνια ήταν μεγαλύτερος από τη Χριστίνα σχεδόν κατά τρεις δεκαετίες. Με την ευκαιρία, δείτε τον περίεργο τρόπο που η Χριστίνα Ωνάση έβλεπε τον πατέρα της.

Εκτός από πατρική φιγούρα, έγινε γρήγορα για εκείνην ένας από τους ανθρώπους που είχαν την υπομονή να την ακούνε, κάτι που σπάνια έκανε ο πατέρας της. Ο γάμος τους έκανε έξαλλο τον Ωνάση, είχε όμως σύντομο τέλος, καθώς η Χριστίνα σύντομα βαρέθηκε να ζει τη ζωή μιας νοικοκοιράς του Λος Άντζελες. Οι δυο τους διατήρησαν φιλική σχέση μετά το χωρισμό».

Η Χριστίνα Ωνάση με τον πρώτο της σύζυγο:

Η Χριστίνα Ωνάση με τον πρώτο της σύζυγο
Η Χριστίνα Ωνάση με τον πρώτο της σύζυγο

Το μοιραίο βράδυ της Χριστίνας Ωνάση: «Είναι ψέματα ότι πέθανε από φάρμακα, τη βρήκα…»

Το μοιραίο βράδυ που η Χριστίνα Ωνάση πέρασε στην αιωνιότητα φέρεται να έχει πολλές εκδοχές. Σύμφωνα με μαρτυρίες φαίνεται πως η κόρη του Αριστοτέλη είναι ψέματα πως πέθανε από φάρμακα. Ο θάνατός της, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, καταγράφεται ως συνέπεια πνευμονικού οιδήματος. Κάποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πιθανότητα overdose.

Ένα από τα πιο έμπιστα πρόσωπα της Χριστίνας Ωνάση, αλλά και όλης της οικογένειας Ωνάση, είναι η οικονόμος της Ελένη Σύρου. Είναι εκείνη που θα μπορούσε ίσως να λύσει κάποιες απορίες και να δώσει κάποιες απαντήσεις.

Το μοιραίο βράδυ του θανάτου της Χριστίνας πληροφορίες λένε ότι δεν βρίσκεται μαζί της. Η ίδια, μερικά χρόνια αργότερα, σε συνέντευξή της, είχε αντίθετη άποψη: «Πέθανε στο πλευρό μου, είναι ψέματα ότι πέθανε από φάρμακα. Δεν είχα προλάβει να της δώσω ούτε ένα μικρό βάλιουμ που έπαιρνε πριν για να κοιμηθεί. Τη βρήκα μέσα στην μπανιέρα της νεκρή…».

Η άλλη εκδοχή του θανάτου της Χριστίνας Ωνάση

Η αδερφή του Γιώργου-Χόρχε Τσολμεκτσόγλου και επιστήθια φίλη της Χριστίνας, η Μαρίνα Δοδέρο, το 2013 δηλώνει ότι ήταν εκείνη που τη βρήκε νεκρή στην μπανιέρα. Όπως επισημαίνει, το κρεβάτι ήταν στρωμένο από το προηγούμενο βράδυ.

Προφανώς είχε αποκοιμηθεί στην μπανιέρα, απ’ όπου και ταξίδεψε για πάντα. Η Δοδέρο αποκαλύπτει πως οι άνθρωποι που έβγαλαν το άψυχο κορμί της Χριστίνας από την μπανιέρα είναι ο πρώην άνδρας της Αλμπέρτο και ο αδερφός της και αγαπημένος της Χριστίνας, ο Χόρχε.

«Σήκωσαν το σώμα και το ξάπλωσαν στο πάτωμα του δωματίου. Θυμάμαι τα μάτια της Χριστίνας ανοιχτά να κοιτάζουν το άπειρο»… Τη μεταφέρουν στην κλινική Sol, στην οποία συνιδιοκτήτρια είναι η Χριστίνα Ωνάση. «Προτού φύγει, της έκλεισα τα μάτια».

Η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο έχει ταξιδέψει για πάντα. Αυτό είναι σίγουρο. Εκείνο που δεν είναι σίγουρο είναι εάν τελικά αυτό το ταξίδι συνδέεται με κάποια απλή αιτία ή με κάποια άλλη τραγική σύμπτωση.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ