Σωτήρης Καλυβάτσης: «Έσφαξε» με το…γάντι τον Αντώνη Κανάκη – «Από τότε που έληξε η συνεργασία μας…»

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Έσφαξε» με το…γάντι τον Αντώνη Κανάκη – «Από τότε που έληξε η συνεργασία μας…»

«Κάποια πράγματα τελειώνουν»

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Γιάννη Τσιούλη με αφορμή τη νέα τηλεοπτική του εκπομπή στο Action 24.

Μέσα σε όλα, ο γνωστός καλλιτέχνης «έσφαξε» με το…γάντι τον Αντώνη Κανάκη, αναφερόμενος στη λήξη της συνεργασίας τους και το διάστημα μετά από αυτό.

Και βαρέθηκα να με ρωτάνε και δεν έχει νόημα να με ρωτάνε γιατί κάποια πράγματα τελειώνουν. Από τότε που έληξε η συνεργασία μας έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα για τα οποία είμαι εξίσου περήφανος και χαρούμενος που τα έκανα, όπως είμαι και για το ΑΜΑΝ.

Σωτήρης Καλυβάτσης και Αντώνης Κανάκης
Σωτήρης Καλυβάτσης και Αντώνης Κανάκης

Η επιτυχία και η συνεργασία ήταν κάτι μοναδικό και έτσι θα παραμείνει στο μυαλό και την ψυχή μου. Μπορεί να μην έκανα μια τόσο μεγάλη επιτυχία μετά από το ΑΜΑΝ, αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Τότε κάναμε κάτι εντελώς νεανικό και καινούργιο, έκανε τον κύκλο του και μετά ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί.

Νιώθεις ότι στην τηλεόραση λείπει το χιούμορ;

Ναι, 100%. Δεν υπάρχει και ότι υπάρχει, ψαλιδίζεται. Σίγουρα στις σατιρικές εκπομπές που είναι σοβαρό θέμα, αλλά και σε επίπεδο σίριαλ, μια κωμωδία να ξεκαρδιστείς δεν υπάρχει.

Αν και η επικαιρότητα, που είναι τόσο αδυσώπητη, θα έπρεπε να ωθεί τους καλλιτέχνες να γράφουν κωμωδίες, στην πραγματικότητα υπάρχει τέτοια κοινωνική αμηχανία που συμβαίνει το αντίστροφο.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ