Το καλοκαίρι των αποφάσεων για Καμαρά και ο… Μοντεστό

Το καλοκαίρι των αποφάσεων για Καμαρά και ο… Μοντεστό

Ο Μαντί Καμαρά και η απόφαση του Ζοσέ Μουρίνιο, η επιστροφή στον Ολυμπιακό και ο Μοντεστό που παρακολουθεί ξανά την περίπτωση του.

Ο Μαντί Καμαρά το περασμένο καλοκαίρι πήγε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, με τους τζιαλορόσι να έχουν και ρήτρα για να αγοράσουν τον Αφρικανό μέσο των Πειραιωτών.

Παρόλα αυτά φαίνεται ότι η Ρόμα και ο Πορτογάλος τεχνικός δύσκολα θα ενεργοποιήσουν τη ρήτρα στο συμβόλαιο του και ο Μαντί θα επιστρέψει στο λιμάνι το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Καμαρά έχει… πέραση στο εξωτερικό, όμως θα ξεκινήσει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, όπου και θα δει τις προοπτικές να ανοίγονται μπροστά του.

Το καλοκαίρι είναι… ιδιαίτερο για τον Καμαρά, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στη Ρόμα βάση λογικής και χρόνου συμμετοχής, όμως δεν αποκλείεται να ασχοληθεί άλλη ιταλική ομάδα με την περίπτωση του.

Η Μόντσα είναι ένας σύλλογος που ασχολήθηκε και το περασμένο καλοκαίρι με τον Μαντί, έχοντας στα ηνία στον μεταγραφικό της σχεδιασμό τον πρώην ερυθρόλευκο, Φρανσουά Μοντεστό, που είναι ο άνθρωπος-κλειδί στην ιταλική ομάδα.

Ο Κορσικανός είχε κάνει κίνηση και το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσει, αλλά ο Αφρικανός στο δίλημμα Μόντσα ή… Μουρίνιο δίχως δεύτερη σκέψη επέλεξε τον «Special One». Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία, η Μόντσα είναι πιθανό να ασχοληθεί ξανά με την περίπτωση του Καμαρά, μιας και ο Μοντεστό γνωρίζει τις ικανότητες του, ενώ υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι από το εξωτερικό που παρακολουθούν την περίπτωση του.

Από εκεί και πέρα, θα είναι ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι για τον Καμαρά, ο οποίος θα ακολουθήσει την προετοιμασία του Ολυμπιακού στο εξωτερικό, καθώς φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο οι όποιες διαδικασίες μετακίνησής του στη Μόντσα ή οπουδήποτε αλλού να γίνει μέσα στον Ιούνιο.

Ο Καμαρά έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ στη Ρόμα πλέον είναι πολύ δύσκολο να βρει θέση ειδικά από τη στιγμή που όπως διαβάσατε από to10.gr, είναι ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, ενώ ο Μουρίνιο θέλει να αποκτήσει και τον Αουάρ από τη Λιόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ