Δύσκολες ώρες για τη Μάρα Ζαχαρέα: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί (vids)

Δύσκολες ώρες για τη Μάρα Ζαχαρέα: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί (vids)

Την κρατάει μακριά από το δελτίο ειδήσεων του Star.

Δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνά η Μάρα Ζαχαρέα, καθώς το άγνωστο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί την κρατά μακριά από το δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε επίσης: Έβαλε μαγιό και μας… τρέλανε η Μπέριλ ΜακΚίσικ (pics)

Η anchorwoman του Star απουσίαζε την Παρασκευή από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και όπως όλα δείχνουν, θα λείπει και σήμερα. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο προκλήθηκε χαμός στο κανάλι με τη δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, η Μάρα Ζαχαρέα έπαθε μία φλεγμονή με το μάτι της, πιθανότατα από το μακιγιάζ. Το μάτι της είναι αρκετά πρησμένο με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια να έχει ενοχλήσεις.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην παρουσία της την Τετάρτη 10 Μαΐου στο debate των πολιτικών αρχηγών, και όπως είπε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, πιθανότατα να πάει άβαφη, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις απαγορεύεται το make up.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

Συγκλονίζει η Μάρα Ζαχαρέα – Η αποκάλυψη για τον Θοδωρή Ρουσόπουλο που δεν είχε κάνει ποτέ

Συγκλονίζει η Μάρα Ζαχαρέα με τη μεγάλη αποκάλυψη, που έκανε στην εκπομπή «Αλήθειες για τη Ζήνα» για τον Θοδωρή Ρουσόπουλο, αναφέροντας πράγματα, που δεν είχε εξομολογηθεί ποτέ ξανά.

Η διάσημη δημοσιογράφος, που πραγματοποιεί εξαιρετική δουλειά ως διευθύντρια ειδήσεων και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Star, το οποίο κατά κανόνα έχει την κορυφή κυρίως στο δυναμικό κοινό, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον άλλοτε κυβερνητικό εκπρόσωπο της εποχής Κώστα Καραμανλή και όσα συμβαίνουν στο κανάλι, εστιάζοντας στη συνεργασία με την Κάτια Μακρή και τον Σπύρο Λάμπρου.

Η ίδια απάντησε στο πώς θα ήθελε να συστήνει τον εαυτό της, τονίζοντας πως είναι το… πρότυπο της καλής μαθήτριας, αλλά και ευαίσθητη με τους δικούς της ανθρώπους. Παράλληλα, μίλησε για τα πρώτα δύσκολα βήματα στη δημοσιογραφία, το ενδιαφέρον για τα νούμερα, αλλά και τοπότε ζητά συγγνώμη.

Αναφορικά με τον Θοδωρή Ρουσόπουλο, επεσήμανε πως το ζητά συγγνώμη σπάνια, αφού μόνο με τέτοια συχνότητα τσακώνονται. Έκανε, επίσης, αναφορά στο ρόλο της μητρότητας, το τι κρατά τη σχέση τους και τους γονείς της, που αποτελούν μεγάλους θαυμαστές της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ