H Κιμ Καρντάσιαν μιλάει για πρώτη φορά για την απιστία του Τρίσταν Τόμπσον

H Κιμ Καρντάσιαν μιλάει για πρώτη φορά για την απιστία του Τρίσταν Τόμπσον

«Δεν ξέρω καν πως να το περιγράψω, It’s f@cked up. Όλοι υποστηρίξαμε την Khloe και ακόμα την υποστηρίζουμε, είναι πολλή δυνατή και κάνει ό, τι μπορεί», είπε η διάσημη τηλεπερσόνα

Μερικές εβδομάδες έχουν περάσει μόνο από τότε που βγήκαν στη δημοσιότητα το βίντεο και οι φωτογραφίες του Τρίσταν Τόμπσον που αποδεικνύουν ότι απάτησε την εγκυμονούσα σύντροφό του, Κλο Καρντάσιαν. Μάλιστα το γεγονός ακολούθησε η γέννηση του μωρού τους, της True, τρεις μέρες αφού ξέσπασε το ερωτικό σκάνδαλο.

Μέχρι στιγμής, κανένα μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με την απιστία. Η Kιμ Καρντάσιαν, όμως, βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή της Έλεν ΝτιΤζενέρις και φυσικά η παρουσιάστρια δεν έχασε την ευκαιρία να την ρωτήσει για το επίμαχο θέμα.

«Δεν ξέρω καν πως να το περιγράψω, It’s f@cked up. Όλοι υποστηρίξαμε την Κλο και ακόμα την υποστηρίζουμε, είναι πολλή δυνατή και κάνει ό, τι μπορεί. Είναι μια πολλή στενάχωρη κατάσταση…Όταν υπάρχει στη μέση ένα μωρό θα ήθελα να αποστασιωποιηθώ και να μην εκφραστώ άσχημα και αρνητικά γιατί κάποια μέρα η True θα τα δει όλα αυτά…» δήλωσε η Kim.

https://www.youtube.com/watch?v=bRVpGkQNmzo

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ