Χάζευαν το κορμί της 20χρονες χορεύτριες: Το πραγματικό σώμα της Φαίης Σκορδά στα 43 είναι το όνειρο κάθε γυναίκας

Χάζευαν το κορμί της 20χρονες χορεύτριες: Το πραγματικό σώμα της Φαίης Σκορδά στα 43 είναι το όνειρο κάθε γυναίκας

Φαίη Σκορδά: Μαθαίνει χορό και «μαγεύει» με το «αγαλματένιο» κορμί της...

Η Φαίη Σκορδά είναι αναμφισβήτητα μια από της πιο όμορφες και καλλίγραμμες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση. Η ίδια προσέχει τη διατροφή της και δεν παραλείπει τη γυμναστική της ακόμη κι όταν το πρόγραμμά της είναι φορτωμένο.

Η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε μαθήματα χορού και βάζει τα γυαλιά σε πολλές

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ προσπαθεί να βρίσκει και λίγο χρόνο για τον εαυτό της και θέλει να κάνει πράγματα που την αποφορτίζουν από την έντονη καθημερινότητα και ένα από τα αγαπημένα της χόμπι είναι ο χορός.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα 10 συμβόλαια που λήγουν

«Για μένα ήταν και είναι πάντα προτεραιότητα τα παιδιά μου. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Η προσωπική μου ζωή πάει πιο κάτω. Το πιο προσωπικό πάει ακόμα πιο κάτω. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με αυτό το κομμάτι. Το έχω παραμελήσει λίγο. Στα 43 μου δε ξέρω αν είναι αργά. Ποτέ δεν είναι αργά απλώς είναι θέμα timing, προτεραιοτήτων και συνειδητοποιήσεων… Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβω τα συναισθήματά μου. Είμαι πολύ ψύχραιμη. Δε με παίρνει εύκολα από κάτω. Αν είμαι στεναχωρημένη θα το δείξω. Δεν κρύβω τα συναισθήματά μου», εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Έτσι, η Φαίη Σκορδά πήρε την απόφαση να ξεκινήσει μαθήματα χορού και μάλιστα έχοντας ως δασκάλα τη Τζένη Νικολέντζου στη σχολή χορού της Γκαλένα Βελίκοβα. Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου χορεύει φορώντας ένα σέξι σετ με biker shorts.

«Για μένα ήταν και είναι πάντα προτεραιότητα τα παιδιά μου. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Η προσωπική μου ζωή πάει πιο κάτω. Το πιο προσωπικό πάει ακόμα πιο κάτω. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με αυτό το κομμάτι. Το έχω παραμελήσει λίγο. Στα 43 μου δε ξέρω αν είναι αργά. Ποτέ δεν είναι αργά απλώς είναι θέμα timing, προτεραιοτήτων και συνειδητοποιήσεων… Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβω τα συναισθήματά μου. Είμαι πολύ ψύχραιμη. Δε με παίρνει εύκολα από κάτω. Αν είμαι στεναχωρημένη θα το δείξω. Δεν κρύβω τα συναισθήματά μου», είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλώντας για την προσωπική της ζωή.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ