Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα 10 συμβόλαια που λήγουν

Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα 10 συμβόλαια που λήγουν

Ο Ολυμπιακός και η απόφαση του για τους 7+3 που δεν έχουν συμβόλαιο για τη νέα σεζόν.

«Είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρός μας έχει κινήσει τις διαδικασίες για να είναι επιτυχημένη η επόμενη χρονιά και να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα. Θα κάνει τα πάντα ο πρόεδρος για να συμβεί αυτό», ανέφερε ο Ζοσέ Ανιγκό μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα.

Μια νίκη, που έδωσε στον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και το καλό εισιτήριο του Europa League, εάν δεν πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ (σ.σ εκκρεμεί ο τελικός με την ΑΕΚ στις 24/5). Μια δύσκολη χρονιά για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες, όμως, να ολοκληρώνουν τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παίρνοντας την 3η θέση.

Πλέον, άπαντες στον Ολυμπιακό στρέφουν το βλέμμα τους στην επόμενη σεζόν, με στόχο την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρώτο βήμα φυσικά θα είναι η πρόσληψη ενός έμπειρου και ικανού προπονητή, που θα αναλάβει το χτίσιμο μιας δυνατής ομάδας, που θα επιστρέψει στους τίτλους και θα κάνει μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Εκτός από τον προπονητή, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα πρέπει να λάβουν επίσης το επόμενο διάστημα αποφάσεις για μια σειρά από ποδοσφαιριστές, καθώς υπάρχουν δέκα συμβόλαια τα οποία λήγουν στα τέλη Ιουνίου. Ο λόγος για τους Σεντρίκ Μπακαμπού, Γιαν Εμβιλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλου, Ματιέ Βαλμπουενά, Θανάση Ανδρούτσο, Παϊτίμ Κασάμι και Έγκμουντουρ Κρίστινσον, ενώ ολοκληρώνονται επίσης οι δανεισμοί των Ντιαντιέ Σαμασέκου, Σέρζι Κανός και Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι ισχύει για κάθε έναν από αυτούς. Ο Σεντρίκ Μπακαμπού έκανε σπουδαία σεζόν με τα χρώματα του Ολυμπιακού και όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, υπάρχουν συζητήσεις για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να παραμείνει στον Πειραιά.

Ο Γιαν Εμβιλά το πιθανότερο είναι να αναζητήσει το μέλλον του στο Κατάρ, ενώ όσον αφορά στον Παπασταθόπουλο, πληροφορίες αναφέρουν ότι φλερτάρει με την ιδέα να ολοκληρώσει την σπουδαία καριέρα του. Ο Βαλμπουενά πριν από λίγες ημέρες εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, παρότι πλέον «πάτησε» τα 38, ενώ ο Θανάσης Ανδρούτσος το πιθανότερο είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Ο Κρίστινσον δύσκολα θα συνεχίσει στο μεγάλο λιμάνι, ενώ όλα είναι ανοιχτά όσον αφορά στον Παϊτίμ Κασάμι. Όπως και ο Βαλμπουενά, έτσι και ο Ντιαντιέ Σαμασέκου πριν από λίγες ώρες, εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, έχει δεχθεί μεγάλη πρόταση από τη Γαλλία. Ο Σέρτζι Κανός επιστρέφει στην Μπρέντφορντ, αλλά επιθυμία των Πειραιωτών είναι να συνεχίσει με τα ερυθρόλευκα, καθώς ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ήταν εξαιρετικός όσο αγωνίστηκε πριν τραυματιστεί.

Ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε θα πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν, ενώ τη δεδομένη στιγμή δύσκολα θα παραμείνουν (αν και με συμβόλαιο) στην ομάδα ποδοσφαιριστές όπως ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ο Παπέ Αμπού Σισέ που από πρωταγωνιστές του three peat έμειναν φέτος σε ρόλους συμπληρωματικούς. Όλα, όμως, θα κριθούν από τον νέο προπονητή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ