«Ζούσαμε επικίνδυνα…»: Αποκάλυψη «βόμβα» από την Σοφία Αλιμπέρτη

«Ζούσαμε επικίνδυνα…»: Αποκάλυψη «βόμβα» από την Σοφία Αλιμπέρτη

Το σχόλιο «φωτιά»

Η Ρούλα Ρέβη είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και καταξιωμένες Ελληνίδες φωτογράφους και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας showbiz. Η γνωστή καλλιτέχνης φημίζεται για τον αυθορμητισμό της και δεν είναι λίγες οι φορές που εκμυστηρεύεται ό,τι την απασχολεί στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Ρούλα Ρέβη αναπολεί τα παιδικά της χρόνια στο πιο χιουμοριστικό post
Πριν από μερικές ώρες η 49χρονη δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και μοιράστηκε τις σκέψεις της.

Διαβάστε επίσης: Αγγελόπουλοι: «Μαγικό αυτό που συνέβη στο τρίτο δεκάλεπτο – Πάμε να το πάρουμε»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)

«Σκεπτόμουν σήμερα τι έχω κάνει στη μέχρι τώρα ζωή μου και ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει εδώ μέσα κόσμος που έτρωγε αυγό μελάτα σε χαμηλό ποτηράκι ανακατεμένο με ψωμί και λίγο αλάτι από πάνω και στο τσακίρ κέφι λίγο πιπεράκι . Γιατί αν είστε κάποιοι εδώ μέσα θέλω να μου αφήσετε παιδιά μια καρδούλα για αυτή την κατάσταση που βιώναμε τότε . Αν δεν είστε μην με ακολουθείτε είμαι μάλλον μεγάλη. Αν πάλι είστε εδώ είστε μεγάλοι και εσείς ας μην κοροϊδευόμαστε», έγραψε η γνωστή φωτογράφος με χιουμοριστική διάθεση.

To σχόλιο της Σοφίας Αλιμπέρτη
Η Σοφία Αλιμπέρτη ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν την ανάρτηση της φωτογράφου τονίζοντας: «Καλέ ακόμα το φτιάχνω έτσι!!! Εννοείται και χτυπημένο με ζάχαρη και κακάο!!! Ζούσαμε επικίνδυνα». Με την ευκαιρία, δείτε το ζειμπέκικο της Σοφίας Αλιμπέρτη που άναψε φωτιές.

Πηγή:Athensmagazine.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ