Σπέτσες : 6+1 δημοφιλή στέκια για να απολαύσεις το cocktail σου στον πιο hot προορισμό!

Σπέτσες : 6+1 δημοφιλή στέκια για να απολαύσεις το cocktail σου στον πιο hot προορισμό!

Στιλάτα bar-restaurants και ατμοσφαιρικά μπαράκια προσθέτουν το δικό τους στίγμα στις Σπέτσες, δίνοντάς σας την ευκαιρία να απολαύσετε το αγαπημένο σας ποτό ή ένα άκρως καλοκαιρινό cocktail δίπλα ή με θέα στη θάλασσα.

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας το σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσετε με την παρέα σας στα πιο δημοφιλή στέκια του αρχοντικού νησιού.

Για εξωτικές στιγμές Hono & Lulu

Στιλάτα bar-restaurants και ατμοσφαιρικά μπαράκια προσθέτουν το δικό τους στίγμα στις Σπέτσες, δίνοντάς σας την ευκαιρία να απολαύσετε το αγαπημένο σας ποτό ή ένα άκρως καλοκαιρινό cocktail δίπλα ή με θέα στη θάλασσα. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας το σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσετε με την παρέα σας στα πιο δημοφιλή στέκια του αρχοντικού νησιού.

Για χαλαρό ποτό  Palms on the verandah 

Σημείο αναφοράς για τις Σπέτσες, το 5* Poseidonion Grand Hotel αποτελεί πραγματικό κόσμημα για την Ντάπια. Εκεί, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με τροπικούς φοίνικες και εκπληκτική θέα στη θάλασσα, θα χαλαρώσετε απολαμβάνοντας κάποιο από τα δροσιστικά cocktails –κλασικά, σύγχρονα και signature– του Palms on the verandah, στο πλαϊνό τμήμα της εντυπωσιακής βεράντας του θρυλικού ξενοδοχείου.

Μάλιστα, για την φετινή σεζόν το Poseidonion Grand Hotel συνεργάζεται με το αγαπημένο σε όλους The Gin Joint –από τα πιο δημοφιλή cocktail bars στο κέντρο της Αθήνας– γι’ αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε κάποια από τις προτάσεις του.

Για εξωτικές στιγμές Hono & Lulu 

Από τις πιο πολυσυζητημένες αφίξεις στο νησί, με εξωτική διάθεση και ατμόσφαιρα που σας μεταφέρει κάπου στην Καραϊβική με την εντυπωσιακή διακόσμηση και την άκρως καλοκαιρινή αισθητική του! Το tiki bar που άξοιξε στην Ντάπια αποτελεί ένα επιτυχημένο εγχείρημα των Γιάννη Μωράκη, Γιώργου Μελισσάρη και Σπύρο Κερκύρα, με τον τελευταίο να έχει βάλει και την υπογραφή του στην εμπνευσμένη και πολλά υποσχόμενη cocktail list.

Για all time classic εμπειρίες Θρούμπι  

All time classic επιλογή για το ποτό σας, το Θρούμπι στο Παλιό Λιμάνι αποτελεί μία από τις στάσεις που θα λατρέψετε να κάνετε κατά τη νυχτερινή σας έξοδο. Λειτουργώντας από το 1999 έχει καταφέρει να δώσει το δικό του στίγμα στο νησί. Παρ’ όλο που το 2013 άλλαξε στέγη, παραμένοντας ωστόσο στο Παλιό Λιμάνι, η φιλοσοφία και η αισθητική του διατηρήθηκαν ίδιες, με τα καθαρά ποτά και τα καλοκαιρινά cocktails να δίνουν σταθερά το παρών. Στις μουσικές επιλογές του dj δεν περιλαμβάνεται οτιδήποτε θεωρείται mainstream, με τους funky, soul, groovy, disco ρυθμούς να χαρακτηρίζουν τη μουσική ταυτότητα του αγαπημένου bar.

Για flirty ατμόσφαιρα  Bikini   

Με άκρως καλοκαιρινό και fun όνομα, το Bikini αποτελεί ένα από τα places to be στο αρχοντικό νησί. Καταφέρνοντας να συγκεντρώνει κάθε βράδυ stylish και in fashion κοινό, σερβίρει εξαιρετικά cocktails ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα. Με θέα στο γραφικό λιμάνι, λοιπόν, απολαύστε κάποιο από τα πρωτότυπα και εμπνευσμένα cocktails της λίστας και απολαύστε τις μουσικές επιλογές του dj με την παρέα σας by the sea.

Για live μουσικές βραδιές La Luz

Όσοι από εσάς αγαπούν τις live μουσικές σκηνές, την ελληνική μουσική που δεν χωρά «ταμπέλες» και τα ξενύχτια μέχρι πρωίας, τότε το La Luz θα συμπεριληφθεί στα στέκια σας. Το συναντάμε στο Παλιό Λιμάνι, σε ένα φιλόξενο πέτρινο κτήριο –που παρά το μεγάλο του μεγέθους του αποπνέει φιλικότητα– με την βεράντα του να προσφέρει απρόσκοπτη θέα στις βάρκες και τα ιστιοπλοϊκά του λιμανιού.

Σε ό,τι αφορά τις μουσικές, εδώ κάθε βράδυ, γίνεται party. Είτε πετύχετε κάποιο live των ταλαντούχων και απολαυστικών «Ταξιδευτών» (η σταθερή μπάντα του μαγαζιού), είτε το guest κάποιου καλλιτέχνη, είτε κάποιον dj, το αποτέλεσμα είναι ίδιο και ακούει στη λέξη «ανόθευτη διασκέδαση».

Αν λοιπόν αναζητάτε τέτοια μέρη, που ξέρουν να περνάνε καλά και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους, τώρα ξέρετε που να πάτε. Στα συν τα προσεγμένα cocktails του.

Για τους λάτρεις του all time classic  Spetza Bar

Για εσάς που δεν αρκείστε στα mainstream ακούσματα, αλλά είστε της παλιάς μουσικής σχολής, το Spetza bar, στην παραλία του Αγίου Μάμα, είναι το μέρος που θα περνάτε τα περισσότερα βράδια, κατά τη διαμονή σας στις Σπέτσες. Εδώ θα διασκεδάσετε με επιλογές από τα 60s και 70s, με rock, κυρίως, μουσικό προσανατολισμό, ενώ η νοσταλγική μουσική θα σας ταξιδέψει σίγουρα πίσω στο χρόνο…

πηγή: travelstyle.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ