Τους «ισοπέδωσε» η Ειρήνη Στεριανού: «Θέλω να με δέσει με χειροπέδες ο Νίκος Οικονομόπουλος» (vid)

Τους «ισοπέδωσε» η Ειρήνη Στεριανού: «Θέλω να με δέσει με χειροπέδες ο Νίκος Οικονομόπουλος» (vid)

Άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η Ειρήνη Στεριανού τους «ισοπέδωσε» όλους με μία της ατάκα, αποκαλύπτοντας πως θέλει να τη δέσει με χειροπέδες ο Νίκος Οικονομόπουλος!

Διαβάστε επίσης: Ξεσπά η Μαρινέλλα: «Πρώτη μούρη το στρινγκ! Πετάει κ@λο η μία…»

Στην εκπομπή του Youtube «Tσάι με λεμόνι» με τίτλο επεισοδίου «Η πιο όμορφη γυναίκα στην Ελλάδα» έδωσε συνέντευξη το μοντέλο Ειρήνη Στεριανού. Η πρώην παίκτρια του GNTM απάντησε σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις μεταξύ των οποίων και για τα διαδικτυακά φλερτ που έχει δεχτεί από επώνυμους αθλητές.

«Θα δενόμουν με χειροπέδες με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Θα ήθελα να τα φτιάξω μαζί του, αν είχα επιλογή από celebrities. Θέλω οι άντρες να έχουν κάτι άσχημο ωραίο πάνω τους, δε θέλω να είναι ωραίοι. Θέλω να έχουν κάτι πάνω τους. Θα ήθελα να ήμουν λίγο ψηλότερη». ανέφερε χαρακτηριστικά όταν ερωτήθηκε με ποιον celebrity θα δεχόταν να δεθεί με χειροπέδες για μία εβδομάδα.

Για τους αθλητές που της την έχουν «πέσει» από τα social media η Ειρήνη Στεργιανού απάντησε ότι είχε προτάσεις από ποδοσφαιριστές και καλαθοσφαιριστές διαφόρων ομάδων: «Παρουσίαζα αθλητική εκπομπή στην Κύπρο οπότε με έμαθαν έτσι. Μου την έχουν πέσει ξένοι και Έλληνες ποδοσφαιριστές, από πολλές ομάδες. Και από το ποδόσφαιρο και από το μπάσκετ».

Δείτε τις δηλώσεις της

Πηγή:Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ