«Όπως κάνουν πάντα οι άνδρες…» – Οι πονηρές κάρτες που έστειλε η πριγκίπισσα Νταϊάνα στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο (photos)

«Όπως κάνουν πάντα οι άνδρες…» – Οι πονηρές κάρτες που έστειλε η πριγκίπισσα Νταϊάνα στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο (photos)

Τα σ@ξ@#@λ@κ@ υπονοούμενα και η «παιχνιδιάρικη» πλευρά της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Η πιο «παιχνιδιάρικη» πλευρά της πριγκίπισσας Νταϊάνα αποκαλύπτεται μέσα από κάρτες που η Βρετανίδα γαλαζοαίματη είχε στείλει ανάμεσα στις δεκαετίες του 1980 και 1990 στον τέως βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνο. Παράλληλα, σαν βόμβες έσκασαν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ οι αποκαλύψεις για τους πειραματισμούς του πρίγκιπα Χάρι μετά το θάνατο της μητέρας του, Νταϊάνα.

Σημειώνουμε ότι ο τελευταίος βασιλιάς της Ελλάδας, ο Κωνσταντίνος ο Β’, ήταν ανιψιός (από πρώτο ξάδερφο) του πρίγκιπα Φιλίππου, ο οποίος παντρεύτηκε τη βασίλισσα Ελισάβετ αφού αποτίναξε τους ελληνικούς τίτλους του το 1947.

Διαβάστε επίσης: Ο Παπαγιάννης, ο Παναθηναϊκός και η ελληνική «αποικία» του Ιτούδη

Οι σχέσεις μεταξύ των βασιλικών οικογενειών της Ελλάδας και της Βρετανίας παρέμειναν, ωστόσο, στενές, με τη βασίλισσα Νταϊάνα να γίνεται νονά του (τότε) πρίγκιπα Φιλίππου της Ελλάδας και της Δανίας, του νεότερου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας.

Οι πονηρές κάρτες που έστειλε η πριγκίπισσα Νταϊάνα στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο
Οι κάρτες που έστειλε η «πριγκίπισσα του λαού» στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο πρόκειται να πωληθούν την Τετάρτη, 17 Μαΐου, σε δημοπρασία, με τους υπεύθυνους του γραφείου «Dominic Winter Auctioneers» να προβλέπουν ότι θα «πιάσουν» μέχρι και 5.700 ευρώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail».

Πρόκειται για δύο χιουμοριστικές κάρτες με εμφανώς «πονηρό» περιεχόμενο, που στο εσωτερικό τους έχουν χειρόγραφα μηνύματα από την ίδια τη Νταϊάνα.

Η μια κάρτα απεικονίζει μια γυναίκα που φορά μόνο το εσώρουχό της, με ένα κεφάλι να διακρίνεται προς το κάτω μέρος της εικόνας. Η κάρτα αναγράφει: «Ποιος είναι ο ορισμός του Τέλειου Άνδρα;», με την απάντηση να βρίσκεται στο εσωτερικό της: «Ένας νάνος με μια γλώσσα μήκους 25 εκατ. και την ικανότητα να αναπνέει από τα αυτιά του».

Στο εσωτερικό της κάρτας, η πριγκίπισσα Νταϊάνα γράφει: «Αγαπημένε Τίνο [σ.σ: χαϊδευτικό του «Κωνσταντίνος»], με πολλή αγάπη όπως πάντα».

Η δεύτερη κάρτα απεικονίζει έναν άνδρα που φορά μόνο ένα… φύλλο συκής και αναγράφει: «Ο Αδάμ έφτασε πρώτος», με τη συνέχεια της πρότασης να καταλήγει: «… όπως κάνουν πάντα οι άνδρες!».

Εδώ, βλέπουμε το μήνυμα της Νταϊάνα, η οποία αναφέρει: «Δε μπορούσα να αποφασίσω ποια κάρτα να στείλω και μετά σκέφτηκα ότι θα τις απολαύσεις και τις δύο! Αγάπη, Νταϊάνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ