Τζούλια Αλεξανδράτου: Πόσταρε το τηλέφωνό της και σε περιμένει… Ξανά χάος στα social media

Τζούλια Αλεξανδράτου: Πόσταρε το τηλέφωνό της και σε περιμένει… Ξανά χάος στα social media

Τι συνέβη...

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, πρώην μοντέλο και πορνοστάρ, έχει προκαλέσει αίσθηση στο Instagram τις τελευταίες εβδομάδες. Πρόσφατα, η Αλεξανδράτου έγινε μητέρα και φαίνεται πως η νέα ζωή δεν την έχει απομακρύνει από τις εντυπώσεις και το χάος που δημιουργεί στα social media.

Η 38χρονη καλλονή, γνωστή για τις εκκεντρικές και αποκαλυπτικές της εμφανίσεις, έχει δημοσιεύσει στο Instagram φωτογραφίες από το νεογέννητο παιδί της, χωρίς να παραμορφώνει το πρόσωπό του. Ταυτόχρονα, δημοσιεύει σχεδόν γυμνές δικές της φωτογραφίες, προκαλώντας αναστάτωση και ποικίλες αντιδράσεις.

Στο ίδιο προφίλ συναντάμε και τον σύνδεσμο για το λογαριασμό της στο OnlyFans, μια πλατφόρμα γνωστή για το ερωτικό περιεχόμενο που διαθέτει. Εκεί, η Αλεξανδράτου προσφέρει επί πληρωμή “επιπλέον” περιεχόμενο για τους θαυμαστές της. Τέλος, η Αλεξανδράτου δεν δίστασε να δημοσιεύσει και το τηλέφωνό της

Με απλά λόγια έφερε το χάος ξανά!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου στο Instagram δείχνει τη σύγκρουση μεταξύ της νέας της ταυτότητας ως μητέρας και της δημόσιας εικόνας που έχει δημιουργήσει τόσα χρόνια. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτή η προκλητική συμπεριφορά συνεχίζει να αποτελεί μέρος της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής.

Η συνέχεια θα δείξει πώς η Τζούλια θα εξελιχθεί ως μητέρα και πώς θα επηρεάσει αυτό την επαγγελματική της πορεία.

Πηγή: koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ