Νευρίασε και… τον έληξε: Ο λόγος που χώρισε στο «άψε σβήσε» το σύντροφό της μετά τον Κατσούλη η Κατερίνα Καραβάτου (vid)

Νευρίασε και… τον έληξε: Ο λόγος που χώρισε στο «άψε σβήσε» το σύντροφό της μετά τον Κατσούλη η Κατερίνα Καραβάτου (vid)

Δεν της άρεσε αυτό που συνέβη και το τελείωσε άμεσα.

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν είχε περάσει μια εύκολη περίοδο στη ζωή της πριν από λίγο καιρό, με το ένα από τα δύσκολα γεγονότα να είναι, φυσικά, το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη.

Διαβάστε επίσης: Μελαχρινή γυναικάρα χορεύει έξαλλο τσιφτετέλι και αναστατώνει τα social media

Όπως έγινε γνωστό, τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο ηθοποιός, μετά το διαζύγιό τους, φέρεται πως γύρισαν οριστικά σελίδα στην προσωπική τους ζωή, αν και διατηρούν άψογες σχέσεις, λόγω των δύο παιδιών που έχουν αποκτήσει και για τα οποία πήραν συγκεκριμένη απόφαση για την επιμέλειά τους.

Η σχέση που… τελείωσε γρήγορα

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η Κατερίνα Καραβάτου βρισκόταν σε σχέση με σκηνοθέτη, με τον οποίο μάλιστα είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την παρουσιάστρια και τον άνθρωπο αυτό ενώνουν αμοιβαία τρυφερότητα και εκτίμηση και είναι μια σχέση η οποία προχωρούσε με αργούς ρυθμούς, καθώς κανείς από τους δυο δεν ήθελε να βιαστεί, ιδιαίτερα η παρουσιάστρια που χώρισε πρόσφατα.

Ωστόσο, όταν έγινε γνωστή η σχέση της παρουσιάστριας με τον σκηνοθέτη, όλα άλλαξαν, με τον Κρατερό Κατσούλη να της υπενθυμίζει ότι οι δυο τους έχουν μαζί δυο παιδιά.

Έτσι, η παρουσιάστρια πήρε την απόφαση να μην προχωρήσει την σχέση της με τον σκηνοθέτη και να αφιερωθεί στα παιδιά της.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ