«Κόλαφος» ο Απόστολος Γκλέτσος για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Καλύτερα να μην έπαιζε στο Maestro – Δεν είναι στο επίπεδο των άλλων ηθοποιών» (vid)

«Κόλαφος» ο Απόστολος Γκλέτσος για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Καλύτερα να μην έπαιζε στο Maestro – Δεν είναι στο επίπεδο των άλλων ηθοποιών» (vid)

Δεν μάσησε τα λόγια του.

Ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα σίριαλ που ξεχώρισε αλλά και στους φόβους του. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για το διαζύγιο του ηθοποιού με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Διαβάστε επίσης: «Σούσουρο» με τον Φάνη Μουρατίδη – «Μου αρέσει να πετάω το σώβρακο στον αέρα και να…» (vid)

Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star» αποθέωσε τον Γιάννη Τσορτέκη και την Μαρία Καβογιάννη για την συμμετοχή τους στο “Maestro”, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη εξέφρασε την άποψη πως «καλύτερα θα ήταν να μην έπαιζε»:

«Παρακολουθώ τα πάντα στην τηλεόραση. Μου άρεσε ο “Σασμός”, το “Maestro”, ειδικά οι ηθοποιοί που έπαιξαν εκεί. Ο Τσορτέκης, το Μαράκι (σ.σ. Μαρία Καβογιάννη) έσκισε. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καλό θα ήταν να μην έπαιζε, δεν είναι ηθοποιός του επιπέδου των άλλων. Θα μπορούσε να κάνει όλο το άλλο και να μην παίζει. Εκεί “μπατάρει” το πράγμα» τόνισε.

Επίσης ο Απόστολος Γκλέτσος κλήθηκε να απαντήσει στο τι τον φοβίζει περισσότερο.

«Κάθε μέρα φοβάμαι, ειδικά με τη ζωή που κάνω. Δεν φοβάμαι τον θάνατο, αλλά φοβάμαι να μείνω κατάκοιτος. Ο πατέρας μου ήταν 6 χρόνια κατάκοιτος και είδα πώς μπορεί να υποφέρει και να εξευτελίζεται ένας άνθρωπος».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ