Σοφία Καρβέλα: «Ο πατέρας μου είναι ο πιο καλοντυμένος άντρας» (vids)

Σοφία Καρβέλα: «Ο πατέρας μου είναι ο πιο καλοντυμένος άντρας» (vids)

Για την Άννα Βίσση τόνισε: «Ήταν και είναι μια εξαιρετική μαμά» - Δείτε το βίντεο.

Για τα νέα της επαγγελματικά βήματα στην Ελλάδα, την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα μίλησε η κόρη τους, Σοφία.

Διαβάστε επίσης: Δυστυχώς: Τραγικές στιγμές για τη Δήμητρα Λιάνη!

Η σχεδιάστρια μόδας συνδέθηκε ζωντανά με την εκπομπή «Happy Day», όπου και αναφερόμενη στη μητέρα της αρχικά είπε: «Ήταν εξαιρετική μητέρα, εντάξει ήταν εξαιρετικά απασχολημένη. Δούλευε δεν έκανε διακοπές. Για μένα ήταν και είναι η απόλυτη, είναι μια εξαιρετική μαμά και πάντα είναι εκεί για μένα»

Στην πορεία, είπε για τον Νίκο Καρβέλα: «Είναι ο πιο τρυφερός! Παρακαλάω τον μπαμπά μου να μην με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και να μην με παίρνει αγκαλιά. Λίγο χώρο! Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο καλοντυμένος άντρας. Υπάρχει καψούρα με τον πατέρα μου».

Δείτε το βίντεο

Για τη ζωή στην Νέα Υόρκη με τα παιδιά της, η Σοφία Καρβέλα είπε:

«Είμαι 39 χρονών και είμαι από τα 17 στην Νέα Υόρκη. Πέρασαν τα χρόνια. Υπάρχει πολλή ταλαιπωρία στην Νέα Υόρκη. Αλλά μου αρέσει. Πήγα να σπουδάσω, κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφερα να κάνω. Ευτυχώς ή δυστυχώς. Το έπαιζα ηθοποιός για λίγο καιρό. Μετά σιγά σιγά, δυναμικά μπήκα στην μόδα. Δεν το άφησα ποτέ, συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει πολύ αυτό, το αγαπώ και βρήκα χαρά σε αυτό. Είναι μια δύσκολη πόλη, έχει δύσκολους ρυθμούς. Είναι μια πόλη που αγαπώ πολύ, βρήκα τον εαυτό μου».

«Εγώ δεν οδηγώ, παίρνω το τρένο και για μένα είναι πιο εύκολο να μετακινούμαι. Εκεί γέννησα και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής. Με βρίζουν στο Instagram ότι δεν μιλάω ελληνικά στα παιδιά. Τους μιλάω και κάνουν και μάθημα ελληνικών δυο φορές την εβδομάδα» είπε τέλος, η Σοφία Καρβέλα.

Πηγή: Protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ