Φίλιππος Σοφιανός: Η ιδιωτική τηλεόραση μας είχε κακομάθει με παράλογες αμοιβές (vid)

Φίλιππος Σοφιανός: Η ιδιωτική τηλεόραση μας είχε κακομάθει με παράλογες αμοιβές (vid)

Ο ηθοποιός μιλά για την καλλιτεχνική διαδρομή του και τις χρυσές εποχές της τηλεόρασης.

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» έδωσε ο Φίλιππος Σοφιανός. Ο ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Ολεάννα», στην οποία και πρωταγωνιστεί, αναφερόμενος στα ζητήματα που θίγει το έργο.

Διαβάστε επίσης: Το αποκάλυψε η ίδια: Η Μαρία Αντωνά μίλησε για την αναβολή του γάμου της με τον Άρη Σοϊλέδη

«Η «Ολεάννα» είναι επίκαιρη, γιατί προσεγγίζει το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης από την πλευρά του θύτη που μετατρέπεται σε θύμα».

Η συνεργασία με το «Κόκκινο Ποτάμι

Ο ηθοποιός χαρακτήρισε υπερπαραγωγή τη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι», ενώ αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση του ΣΕΗ, το οποίο κατήγγειλε πως σε casting ζητούνται από τους ηθοποιούς οι αριθμοί των ακολούθων τους στα social media.

«Έγιναν δουλείες στο πόδι στην τηλεόραση με τις μισές ειδικότητες στα συνέργεια σε σχέση με αυτές που απαιτούνταν για την παράγωγη. Είναι ευτέλεια να κάνεις casting σε σειρές με κριτήριο τον αριθμό ακολούθων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό λέγεται εξευτελισμός του επαγγέλματος. Το χειρότερο είναι όταν συμβαίνει στο θέατρο με τηλεοπτικούς θιάσους», δήλωσε.

«Πρόβα Νυφικού», τη δεκαετία του 90 και το… καλάμι

Στη συνέχεια ο Φίλιππος Σοφιανός αναφέρθηκε στη θρυλική σειρά των ’90s «Πρόβα Νυφικού», στην οποία υποδύθηκε τον ρόλο του Απόστολου Πετρόπουλου.

«Θυμάμαι στην «Πρόβα Νυφικού» όταν ερχόταν στο πλατό ο Κουτσομύτης έπεφτε άκρα του τάφου σιγή, ο σεβασμός των πάντων απέναντι στον δημιουργό. Η Αλεξανδριανή Σικελιανού ήταν αερικό, ένα πολύ περίεργο κορίτσι. Είχε κάτι το μεταφυσικό και με αυτό ασκούσε γοητεία στον Κουτσομύτη. Την αντιμετώπιζα σαν πορσελάνη», δήλωσε για την συνηθοποιό του, η οποία έγινε μοναχή και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στους Αγίους Τόπους.

«Ελαφρά καβάλησα το καλάμι στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Η ιδιωτική τηλεόραση μας είχε κακομάθει. Υπήρχαν παράλογες αμοιβές και μας τις έδιναν. Όταν η Βάνα Μπάρμπα άρχισε να ζήτα τα μαλλιοκέφαλά της νομιμοποιούμουν και εγώ να ζητήσω τα ίδια», είπε, τονίζοντας πως όλο αυτό τελικά δεν κράτησε και πολύ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ