«Βόμβα» από Έφη Πίκουλα: «Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ περνάει πολύ δύσκολα, αλλά δεν…»

«Βόμβα» από Έφη Πίκουλα: «Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ περνάει πολύ δύσκολα, αλλά δεν…»

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με αγαπούσε πολύ...»

Η Έφη Πίκουλα μίλησε στο Πρωινό και την Ελένη Παπαδόγια για τον γάμο της με τον Τάκη Βουγιουκλάκη, για την Αλίκη, αλλά και για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, ρίχνοντας «βόμβα» και αποκαλύπτοντας πως περνάει πολύ δύσκολα.

«Δεν έχω γράψει καμία ιστορία στον καλλιτεχνικό χώρο, έκανα μόνο ένα πέρασμα από κάποιες ταινίες που ήταν εμπορικές. Στον χώρο έκανα αυτό που ήθελα πάντα. Όταν σταμάτησα ήταν επιλογή μου. Την ίδια στιγμή, οι φήμες για δεύτερο παιδί της Αλίκης Βουγιουκλάκη πληθαίνουν.

«Τακλάς» από τον Σάκη Αρναούτογλου – Ανατροπή «μεγατόνων» για τον καιρό του Αγίου Πνέυματος

Την στιγμή που γνώρισα τον άντρα μου τον Τάκη ένιωσα την απόλυτη ευτυχία. Γνωριστήκαμε σε ένα γύρισμα, ήρθε με ένα απλό τριαντάφυλλο και με πλησίασε και από τότε ήμασταν μαζί. Δεν θέλω όμως να τα συζητάμε αυτά γιατί με πονάνε. Όλη μου η ζωή ήταν ένα παραμύθι για αυτό όταν γυρίζω το χρόνο πίσω θλίβομαι. Η ζωή μου συνεχίζεται, είναι φτιαγμένη γιατί είναι απαραίτητη η συντροφικότητα», είπε η Έφη Πίκουλα.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με αγαπούσε πολύ, την αγαπούσα πολύ, ήταν πάρα πολύ όμορφα. Όταν γνωρίστηκα με τον σύντροφό μου ήταν Χριστούγεννα και μου ζήτησε να τον συνοδεύσω σε ένα gala που είχε διοργανώσει η Αλίκη.

Εγώ τότε είχα αρνηθεί, λέγοντάς του πως το σπίτι δεν είναι δικό του και πρέπει να με καλέσει η Αλίκη. Περνάνε λίγες ημέρες και μου τηλεφωνεί για να με καλέσει. Με συγκίνησε πολύ τότε. Η Αλίκη μου είχε χαρίσει κάποια προσωπικά της αντικείμενα και τα κρατάω μέχρι και σήμερα για εμένα», εξομολογήθηκε η Έφη Πίκουλα.

Όταν ρωτήθηκε για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, η Έφη Πίκουλα ανέφερε: «Ο Γιάννης έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα, συνεχίζει να περνάει δύσκολα και δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ