Κόλαφος ο Λούκας Γιώρκας: «Αν μου έλεγε όχι θα την έσπρωχνα από τον γκρεμό» – Απαντά στα σχόλια μετά την επίμαχη δήλωσή του

Κόλαφος ο Λούκας Γιώρκας: «Αν μου έλεγε όχι θα την έσπρωχνα από τον γκρεμό» – Απαντά στα σχόλια μετά την επίμαχη δήλωσή του

Τι εξήγηση έδωσε;

Κόλαφος ήταν ο τραγουδιστής Λούκας Γιώργας, ο οποίος απάντησε στα σχόλια μετά την επίμαχη δήλωσή του, ότι αν η σύντροφός του του έλεγε «όχι» στην πρόταση γάμου θα την έσπρωχνε από τον γκρεμό. Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι η ιδανική γυναίκα γι’ αυτόν.

Διαβάστε επίσης: Ρεγγίνα Μακέδου: Συγκλονίζει για την μάχη με τη λευχαιμία – «Φοβήθηκα όσο ποτέ…» (vid)

Ο Λούκας Γιώρκας παντρεύεται αύριο την εκλεκτή της καρδιάς του στην Κύπρο. Ωστόσο πριν λίγες εβδομάδες μια δήλωσή του σχετικά με την πρόταση γάμου στη σύντροφό του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής είχε δηλώσει: «Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός. Αν μου έλεγε όχι θα την έσπρωχνα από τον γκρεμό κάτω».

Ο Λούκας Γιώρκας φιλοξενήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 2/6 στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη και σχολιάζοντας την έκταση που πήρε η εν λόγω δήλωσή του απάντησε:

«Κάποια στιγμή πρόσφατα διάβασα μία αλλοίωση όταν είπα κάτι. Έκανα ένα αστείο ότι αν δεν δεχόταν η γυναίκα μου την πρόταση γάμου θα την έσπρωχνα από τον γκρεμό. Ήταν ένα αστείο. Αρνούμαι να μπω σε αυτή τη νοοτροπία εγώ, γιατί είναι μία νοοτροπία η οποία κηρύττει τον φιλελευθερισμό, ζούμε τον μεγαλύτερο μεσαίωνα.

Αυτό που συνέβη πρόσφατα ήταν έντονο. Ξύπνησα την επόμενη ημέρα και διάβαζα στα πρωτοσέλιδα των sites στην Ελλάδα “Το χυδαίο σχόλιο του Λούκα Γιώρκα που αφορά στις γυναικοκτονίες”. Η πρώτη ανάγνωση που έκανα με σόκαρε, αλλά μετά σκέφτηκα πως οι άνθρωποι που με γνωρίζουν όχι μόνο προσωπικά αλλά και σαν καλλιτέχνη, μπορούν να καταλάβουν ότι δεν έχω τέτοια χαρακτηριστικά, οπότε γι’ αυτούς που έχουν ανάγκη να πουν κάτι τέτοιο δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ας πουν. Και θα λένε πάντα».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ