Πασχάλης Τσαρούχας: «Σε 10 χρόνια εύχομαι να μην έχω γίνει μ@@@@@ς» – «Κάγκελο» η Σίσσυ Χρηστίδου

Πασχάλης Τσαρούχας: «Σε 10 χρόνια εύχομαι να μην έχω γίνει μ@@@@@ς» – «Κάγκελο» η Σίσσυ Χρηστίδου

«Το καταλαβαίνω πώς το λες, ας μη λέμε τέτοιες λέξεις», έσπευσε να το «μαζέψει» η παρουσιάστρια.

Καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου και του «Χαμογέλα και Πάλι» ήταν το μεσημέρι της Κυριακής (4/6) ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλη η Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν μου έχει συμβεί πουθενά αυτό! Ήταν δύο κοπέλες που…» (vid)

Ο ηθοποιός βρίσκεται στην Αθήνα για λίγες μέρες, καθώς μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του το περνάει στην Κύπρο για τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του MEGA, Η «Γη της Ελιάς», όπου ενσαρκώνει τον ρόλο του Στάθη Καπερνάρου.

«Έχω έρθει για δύο μέρες στην Αθήνα, εμείς συνεχίζουμε στην Κύπρο. Μπαίνουμε στον 3ο κύκλο σιγά σιγά, από την Τετάρτη. Είμαι 5 μέρες την βδομάδα στην Κύπρο», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια και λόγω των γενεθλίων του σε δύο μέρες, η εκπομπή του έκανε έκπληξη και οι συντελεστές τού ευχήθηκαν χρόνια πολλά.

Συγκεκριμένα, μπήκε στο πλατό η Ελένη Βουλγαράκη με μία τούρτα στα χέρια της και ο Πασχάλης Τσαρούχας ενθουσιάστηκε.

«Ευχαριστώ πολύ για την έκπληξη. Εύχομαι να είμαστε όλοι ήσυχοι, να είναι καλά όλοι οι άνθρωποι, το μυαλό και η ψυχή τους. Τελευταία φορά που έκανα «απολογισμό» ήταν στα 50 μου. Μου αρέσει που μεγαλώνω, μεγαλώνω καλά. Δεν με φοβίζει κάτι, ό,τι ήθελα να ζήσω το έχω ζήσει, ό,τι μπόρεσα να αποφύγω το απέφυγα και ό,τι μπόρεσα έμαθα», ανέφερε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Είχε πει ο Κοροβέσης ένα πάρα πολύ σημαντικό. Να μην έχω γίνει μα@@@@ς. Όλοι αυτόν τον κίνδυνο έχουμε, γιατί δεν ξέρεις τι σου φέρνει η ζωή και πώς θα αντιδράσεις».

Η Σίσσυ Χρηστίδου τότε, έσπευσε να τον σταματήσει και του είπε: «Το καταλαβαίνω πώς το λες, ας μη λέμε τέτοιες λέξεις».

«Η αναγνωρισιμότητα του καλλιτέχνη θα πρέπει να…»

Για την ανακοίνωση του ΣΕΗ και το κριτήριο επιλογής βάσει των followers, ο Πασχάλης Τσαρούχας ανέφερε: «εμένα με καλύπτει η ανακοίνωση ου σωματείου. Σε μενα δεν εχει συμβεί και είναι λογικό. Αν κανείς θελήσει να το χρησιμοποιήσει ως κριτήριο, μπορεί να ψάξει και να βρει τους followers του καθενός. Πολλά από αυτά που υπερασπίζεται το ΣΕΗ δεν αφορούν εμάς. Εμείς δουλεύουμε για τα νεότερα παιδιά. Δεν γνωρίζω περιπτώσεις τέτοιες και αν το σωματείο γνωρίζει περιπτώσεις. Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο».

«Έναν καλλιτέχνη, τον επιλέγουμε για την αξία του, αυτό πρέπει να συμβαίνει. Η αναγνωρισιμότητα του καλλιτέχνη θα πρέπει να έρχεται από το κατά πόσο κάνει καλά τη δουλειά του. Η αξία του καλλιτέχνη πρέπει να μετριέται από το κατά πόσο ανταποκρίνεται στο καλλιτεχνικό έργο το οποίο του ανατίθεται. Κάποιος δεν πρέπει να επιλέγεται για άλλα πράγματα πέραν της καλλιτεχνικής του αξίας. Ένας καλλιτέχνης οφείλει να κρίνεται και να επιλέγεται μόνο για τον τρόπο που φέρνει εις πέρας το καλλιτεχνικό του έργο. Όλο το άλλο είναι εκτός κανονικότητας, αυτή είναι η γνώμη μου», σημείωσε στη συνέχεια.

Για τις εκλογές ο Πασχάλης Τσαρούχας σχολίασε πως, «οι εκλογές ήταν κάτι πολύ ήσυχο σε σχέση με άλλες εκλογές. Ψήφισα, αλλά δεν περίμενα κάτι. Πάντα το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει την κοινωνία. Αν αρέσει ή δεν αρέσει στην κοινωνία, η δια θα πρέπει να ψάξει να βρει τους λόγους. Κανείς δεν πήγε με το ζόρι, σε κανέναν δεν απαγορεύτηκε να πάει να ψηφίσει. Είναι ένα σοβαρό αποτύπωμα. Σε μία άλλη συνθήκη ίσως να με ενδιέφερε να κατέβω στην πολιτική, στην παρούσα φάση δεν με ενδιαφέρει. Πιστεύω μπορώ να λέω περισσότερα πράγματα μέσα από τη δουλειά μου».

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε και για τη συμμετοχή του στη «Γη της Ελιάς». «Δεν παίζεται κάτι ερωτικό με τη Δήμητρα, απλά η Ιουλία ζήλεψε. Με τον ρόλο του Στάθη μοιάζουμε κάποιες φορές. Είναι φιλότιμος, βοηθάει πάντα, εγώ όμως δεν είμαι έτσι, κάποια πράγματα τα κρατάω. Το Στάθης – Ιουλία από την αρχή είναι ένα καυτό ζευγάρι, δεν μπορεί να πάει «χαμένο» στον 3ο κύκλο. Είναι σχέση βασανιστήριο», επεσήμανε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ