Σούσουρο με τον Γιώργο Αυτιά: «Έχουμε δουλέψει μαζί με την Πόπη Τσαπανίδου και…»

Σούσουρο με τον Γιώργο Αυτιά: «Έχουμε δουλέψει μαζί με την Πόπη Τσαπανίδου και…»

Τι δήλωσε για τη συνάδελφό του;

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Αυτιάς στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Ο γνωστός παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στην Πόπη Τσαπανίδου με την οποία έχει δουλέψει στο παρελθόν. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η κούκλα κόρη του δημοσιογράφου..

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις «φωτιά» από την Ανθή Βούλγαρη: «Ένας πολύ γνωστός κύριος της showbiz μου είχε προτείνει να…»

Σε μια συνέντευξη σας είπατε, «σκέφτομαι τι θα κάνω όταν θα ολοκληρωθεί ο κύκλος». Πως θα θέλατε να κλείσει ο κύκλος της τηλεοπτικής σας πορείας;

Ότι φέρει η ζωή και ότι φέρει ο Θεός… δεν θα το αρνηθώ. Μπορεί να είναι το τέλος μιας διαδρομής στη δημοσιογραφία ή να ανοίξει ένας άλλος κύκλος δραστηριότητας. Μπορεί να είναι κάτι άλλο μέσα στην κοινωνική διαδρομή. Ένα πράγμα εύχομαι μόνο: Να έχουμε την υγεία μας. Από εκεί και πέρα, πρώτα ο Θεός!

Άρα, οι Ευροεκλογές δεν θα σας ενδιέφεραν; Αν δεχόσασταν πρόταση από ένα μεγάλο κόμμα, θα το σκεφτόσασταν να ασχοληθείτε με την πολιτική;

Θα σας πω το εξής. Δεν ανήκω σε αυτούς που δηλώνουν «δεν θα γίνω πολιτικός» και μετά πάνε στο κόμμα που θα τους επιλέξει και λένε άλλα. Όπου με τάξει η κοινωνία, θα βρεθώ εκεί! Με την ευλογία του Θεού και την αγάπη του λαού, θα κάνω ότι μου δείξει η κοινωνία.

Αυτό ακούγεται σαν σπόντα για την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε πει ότι δεν την ενδιέφερε η πολιτική…

Η Πόπη παλεύει στο δύσκολο χώρο της πολιτικής. Την εκτιμώ γιατί είναι συνάδελφος μου και έχουμε δουλέψει μαζί. Η πολιτική ζητά πράγματα που καμιά φορά είναι πάνω από τις δυνάμεις μας. Τώρα έχει δύσκολο και ανηφορικό δρόμο.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ