Δύσκολες ώρες για την κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν μπορώ να διαχειριστώ την διάθεση μου…» – Το μήνυμα της Όλγας Κιουρτσάκη

Δύσκολες ώρες για την κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν μπορώ να διαχειριστώ την διάθεση μου…» – Το μήνυμα της Όλγας Κιουρτσάκη

Διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Τον όγδοο μήνα κύησης διανύει η Όλγα Κιουρτσάκη, η οποία δε βλέπει την ώρα να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί που όπως έχει αποκαλύψει θα είναι κορίτσι. Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου περνά δύσκολες ώρες το τελευταίο διάστημα, καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί τη διάθεσή της. Μάλιστα, με ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ενημέρωσε και τους ακόλουθούς της.

Η κόρη της Άντζελα Δημητρίου, η οποία είναι πολύ ενεργή στα social media, το βράδυ της Δευτέρας 12/6 προχώρησε σε μια ιδιαίτερη εξομολόγηση μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μετά από αρκετά μηνύματα που δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Διαβάστε επίσης: Το νέο μεγάλο πρότζεκτ του Ολυμπιακού – Ποιος είναι ο 16χρονος που «τρελαίνει» κόσμο… (vids)

Η μέλλουσα μανούλα, αποκάλυψε τον λόγο που απείχε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες ενώ αποκάλυψε πως έχει μεγάλο άγχος και δεν μπορεί να διαχειριστεί τις αρνητικές σκέψεις της, έχοντας μπει σχεδόν στην τελική ευθεία για τη γέννα της.

Δες την ανάρτησή της Όλγας Κιουρτσάκη

«Μου λέτε «δεν απαντάς ούτε στα μηνύματα μας, έχεις χαθεί, είσαι καλά» κλπ… Είμαι σε φάση άγχους… δεν μπορώ να διαχειριστώ την διάθεση μου και τις σκέψεις μου… έχω δεθεί ειδικά τις τελευταίες βδομάδες τόσο δυνατά με το μωράκι μου και είναι ακόμα στην κοιλίτσα μου… που ώρες ώρες ξεσπάω σε κλάματα συγκίνησης… ειδικά με τις κλωτσίτσες της και όσο πλησιάζουν οι μέρες που θα την πάρω στην αγκαλιά μου νιώθω την μεγαλύτερη ευλογία στην ζωή μου! Είμαι υπερβολική ίσως; Θα μου πεις κι άλλες γεννήσανε δεν κάνανε έτσι!

Κι εγώ θα σου πω έτσι σκέφτονται όλες οι μανούλες κι ας μην το δείχνουν κι ας μην το ομολογούν!!! Σας ευχαριστώ για το χρόνο και το ενδιαφέρον σας να μου γράψετε έστω ένα μήνυμα από αγάπη! Ξέρετε σνομπ δεν ήμουν ποτέ και δεν θα γίνω! Αλλά περνάω την ωραιότερη περίοδο της ζωής μου και την κρατάω σαν φυλαχτό. Σε λίγες βδομάδες αυτή η κοιλίτσα θα μου λείπει όπως και όλο αυτό το συναίσθημα που έχω αυτή την στιγμή, και για κάθε γυναίκα είναι μοναδική αυτή η περίοδος… ειδικά αν είναι το πρώτο της παιδάκι!!! Σας αγαπώ πολύ να μου προσέχετε!!!».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ