GNTM: Σκαφάτες και χλιδάτες διακοπές για γνωστό μοντέλο του ριάλιτι στη Μύκονο – Η Θεοδώρα Ρασέλ βγάζει γούστα στο νησί των ανέμων

GNTM: Σκαφάτες και χλιδάτες διακοπές για γνωστό μοντέλο του ριάλιτι στη Μύκονο – Η Θεοδώρα Ρασέλ βγάζει γούστα στο νησί των ανέμων

Θαυμάστε την...

Η Θεοδώρα Ράσελ, το μοντέλο που κέρδισε τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή της στο reality show GNTM, απολαμβάνει αυτήν την περίοδο τις διακοπές της στο “νησί των ανέμων”, την Μύκονο.

Ανεβάζοντας στο Instagram την προσωπική της ζωή και τις ομορφιές του νησιού, η Ράσελ επιλέγει να μείνει σε πολυτελές δωμάτιο με πριβέ πισίνα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την απόλυτη ιδιωτικότητα.

Ωστόσο, το μοντέλο δεν περιορίζεται μόνο στην πισίνα του δωματίου της.

Η Θεοδώρα Ράσελ απολαμβάνει τα μπάνια της στις πιο κοσμοπολίτικες παραλίες της Μυκόνου, όπου μπορεί να πάρει την ηλιοθεραπεία της και να απολαύσει χαλαρές στιγμές στις ξαπλώστρες.

Παράλληλα, δεν λείπουν και οι αποδράσεις σε πιο απομακρυσμένες παραλίες για βουτιές και ηλιοθεραπεία από σκάφος.

Η εντυπωσιακή Θεοδώρα, καταφέρνει να “στρέφει” τα φώτα σε ό,τι κι αν κάνει. Είτε είναι στο catwalk του GNTM, είτε στην παραλία της Μυκόνου, η Θεοδώρα Ράσελ αποτελεί “εικόνα” που όλοι αγαπούν να παρακολουθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ