Σοκαρισμένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έζησε τον τρόμο! Παραλίγο τραγωδία στη θάλασσα (vid)

Σοκαρισμένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έζησε τον τρόμο! Παραλίγο τραγωδία στη θάλασσα (vid)

«Δεν μας είδε ποτέ το πλοίο! Πήγαν να μας κόψουν στα δύο»

Μετά το θρίλερ που έζησε σε ταξίδι της στο Βελιγράδι με οδηγό ταξί, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήρθε αντιμέτωπη με έναν ακόμη εφιάλτη. Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το συμβάν που προκάλεσε τρόμο στην ίδια και στην παρέα της, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Όπως αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε, το σκάφος στο οποίο επέβαινε με την παρέα της, ακινητοποιήθηκε από μηχανική βλάβη ανοιχτά της θάλασσας, την στιγμή που μπροστά τους περνούσε εμπορικό πλοίο.

Διαβάστε επίσης: Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Άλλο το ενδιαφέρον και άλλο η… συμφωνία

Όσα ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Ήμασταν με φίλους μας στη θάλασσα, πάνω στην βάρκα, λίγο πριν τη Σίφνο και τη Σέριφο, παθαίνουμε μηχανική βλάβη και δεν έχουμε τίποτα. Έχουμε μείνει μέσα στο νερό. Κοιτάζω γύρω γύρω, προσπαθούσαμε να το φτιάξουμε και βλέπω στην ευθεία να έρχεται το πλοίο και λέω παιδιά έρχεται και μόνο με τα απόνερα του μπορεί να πνιγείς.

Έλεγα “θα μας δουν άραγε;” Δεν μας είδαν ποτέ. Επειδή ήταν η γραμμή που πάει στο νησί, όχι να αλλάξει, να κάνει κάτι, αλλά ούτε καν έκοψε ταχύτητα, πήγαν να μας κόψουν στα δύο. Ευτυχώς λίγο το ζορίσαμε και καταφέρουμε να πάμε πιο μπροστά και από τα απόνερα του, πάλι καλά που δεν πνιγήκαμε. Κανένας σεβασμός,

Επειδή σου λέει είναι η γραμμή μου εδώ πέρα, εμπορικό πλοίο και να πέσω και πάνω σου, σου λέει φταις εσύ γιατί εσύ είσαι πάνω στη γραμμή μου, άσχετα αν έχεις πάθει μηχανική βλάβη. Δεν μας είδανε. Αυτόματος και στη γέφυρα κανείς. Μετά αναρωτιέστε πώς γίνονται τα ατυχήματα.

Οι πρώτες αντιδράσεις

Ωστόσο μετά την ανάρτηση, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δέχτηκε αρκετά σχόλια, κυρίως για τη λέξη που χρησιμοποίησε, λέγοντας πως επέβαινε σε βάρκα.

«Βγαίνω να μοιραστώ κάτι μαζί σας και αμέσως ήρθαν οι δικαστίνες τις θάλασσας. Έλα κουκλίτσα μου τώρα, δεν ήξερε ο καπετάνιος τι έκανε με τον ασύρματο, έλα να μου πεις εσύ τι έκανε και τι κάναμε. Άντε τώρα, τα κουβαδάκια σου και καμιά παραλία. Δεν ήταν βάρκα, έτσι το λέω εγώ, βάρκα», είπε ξεσπώντας τη Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δες αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ