Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Άλλο το ενδιαφέρον και άλλο η… συμφωνία

Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Άλλο το ενδιαφέρον και άλλο η… συμφωνία

Τι προκύπτει από τον Ολυμπιακό για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Με τον Ολυμπιακό και τα… στόματα ερμητικά κλειστά κάθε χρόνο τέτοια εποχή, είναι πλέον άπαντες εξοικειωμένοι. Είναι μέρος της φιλοσοφίας των Ερυθρόλευκων να κινούνται όσο πιο διακριτικά μπορούν στην αγορά και τέλος πάντων να μην μιλούν για υποθέσεις (τους) αν εκείνες δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Πολλώ δε μάλλον φέτος που στην εξίσωση προστέθηκε ο Αντόνιο Κορδόν, ένας άνθρωπος που η –χωρίς… λόγια- φήμη του προηγείται. Καθόλου παράξενο λοιπόν πως ενώ εδώ και μερικά 24ωρα που όλοι συζητούν για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών εκείνοι δεν σχολιάζουν το παραμικρό.

Το μόνο που εξηγούν είναι πως «δεν υπάρχει καμία συμφωνία» και αυτό είναι όλο. Δεν είναι μακριά ο Ολυμπιακός από τον επόμενο προπονητή του. Και το ενδεχόμενο ταξίδι του Κορδόν στην Ισπανία προφανώς αφορά σε αυτή τη δουλειά. Ο 60χρονος δεδομένα έχει στη λίστα του τον τέως τεχνικό της Εσπανιόλ που τον γνωρίζει καλά από την συνεργασία τους στην Γρανάδα. Αλλά αυτό ως τώρα δεν σημαίνει ότι πρόκειται για μια υπόθεση που έχει ολοκληρωθεί. Προς το παρόν λοιπόν είναι μόνο… ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ