Μίλησε ανοιχτά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχω σαν στόχο να…» – Η αποκάλυψη για την συντήρηση ωαρίων

Μίλησε ανοιχτά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχω σαν στόχο να…» – Η αποκάλυψη για την συντήρηση ωαρίων

Εξομολόγηση ψυχής από την πρώην παίκτρια του Survivor

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή »Ελένη» μιλώντας για την προσωπική της ζωή, τα επαγγελματικά της, την ψυχοθεραπεία και το κομμάτι της μητρότητας.

Η επιχειρηματίας και αθλητικογράφος έχει πει και σε άλλες δηλώσεις της, πως προέρχεται από μία πολύ δεμένη οικογένεια και έτσι έχει φανταστεί και η ίδια με τη σειρά της δική της, που θα δημιουργήσει όταν έρθει η ώρα.

Το μητρικό καμπανάκι είναι κάτι, που έχει χτυπήσει, όμως τόνισε, πως δεν πρόκειται να κάνει βιαστικές κινήσεις, βάζοντας μάλιστα στη μέση και το κομμάτι της συντήρησης ωραρίων, που συζήτησε με το γυναικολόγο της.

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τη συντήρηση ωαρίων

«Το θέμα μητρότητας είναι κάτι, που εμένα μου χτυπάει σαν να μου στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή. Είναι πάρα πολύ λεπτό ζήτημα η εγκυμοσύνη για μία γυναίκα, θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ αδιάκριτο το να ρωτάς πότε θα κάνεις παιδιά. Είναι ένα θέμα που εμένα με στρεσάρει πάρα πολύ και το δουλεύω.

Υπάρχει στο μυαλό μου η κρυοσυντήρηση. Είναι κάτι, το οποίο έχω επικοινωνήσει με το γυναικολόγο μου. Από τη μια ναι, σε βγάζει από το άγχος, από την άλλη δεν θέλω να στρεσάρω τον εαυτό μου ούτε με αυτό.

Έχω σαν στόχο να δημιουργήσω μια όμορφη οικογένεια σαν τη δική μου. Δεν είμαι από τις γυναίκες που λένε: »Α βάζω την καριέρα πρώτα ή α.. δε θέλω να κάνω παιδί ή δε θέλω να κάνω οικογένεια», που είναι σεβαστό και αυτό και ίσως αυτό είναι που με στρεσάρει. Το παράλογο σε αυτή την υπόθεση είναι ότι κανένας από το συγγενικό μου και φιλικό μου περιβάλλον δεν μου έχει ασκήσει ποτέ την πίεση αυτή, ενώ αντιθέτως όλοι αυτοί οι εξωγενείς παράγοντες το κάνουν σε καθημερινή βάση μπορώ να πω», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ