«Ας μείνει απομονωμένος…»: «Αμείλικτη» η Ελένη Δήμου με τον Νότη Σφακιανάκη (vid)

«Ας μείνει απομονωμένος…»: «Αμείλικτη» η Ελένη Δήμου με τον Νότη Σφακιανάκη (vid)

«Έκανε τραγικά λάθη».

Θέση για την «εξαφάνιση» του Νότη Σφακιανάκη από τα φώτα της δημοσιότητας πήρε η Ελένη Δήμου.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν, καθώς δεν δίστασε να πετάξει «καρφιά» για την συμπεριφορά του γνωστού τραγουδιστή, κάνοντας λόγο για τραγικά λάθη που έχει κάνει.

Διαβάστε επίσης: Τα πιο «καυτά» γκαρντ και το «Big Bang» της νέας Euroleague

«Εγώ και ο σύζυγός μου δώσαμε στον Νότη το πρώτο βήμα για να βγει στο τραγούδι, ο άντρας μου ήταν ο παραγωγός του. Εγώ τον βοήθησα με τον πρώτο του δίσκο, το «Πρώτη φορά γιορτάζω». Νομίζω ότι είναι επιλογή του Νότη, ίσως του κάνει καλό το ότι απομακρύνθηκε από όλους, να σκεφτεί τα δικά του λάθη», δήλωσε η Ελένη Δήμου.

«Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας τραγουδιστής που κατέκτησε τις καρδιές των ανθρώπων, μπήκε στα σπίτια των Ελλήνων, ήταν πρώτος σε πωλήσεις, πήγε πάρα πολύ καλά η καριέρα του… κάπου το έχασε με τις δηλώσεις του και με την τάση του να κάνει ακραία πράγματα. Νομίζω ότι όλο αυτό το διάστημα που ο Νότης χάθηκε, μάλλον «έσκυψε» μέσα του για να δει τα λάθη του και να τα διορθώσει», τόνισε η Ελένη Δήμου.

Ελένη Δήμου για Νότη Σφακιανάκη: Αν βλέπει ότι δεν μπορεί να βρίσκεται σε χώρο που εξουσία έχει η δημοκρατία, ας μείνει απομονωμένος

«Όταν θέλεις να απομακρυνθείς από όλους, μπορείς να το κάνεις και προφανώς έχει τους δικούς του λόγους. Όλοι μεγαλώνουμε και βάζουμε τον εαυτό μας απέναντι, γινόμαστε ένας καθρέφτης και βλέπουμε τα λάθη μας», πρόσθεσε.

«Έχω πάρα πολύ καιρό να μιλήσω μαζί του αλλά ξέρετε εγώ είμαι από τους άνθρωπος που όταν ο άλλος επιλέγει έναν τρόπο ζωής και έναν τρόπο έκφρασης τον αφήνω να ακολουθήσει αυτό που έχει αποφασίσει και πιστεύω καλό θα του κάνει και πιστεύω ότι θα δει τα λάθη του. Αυτά ήταν τραγικά λάθη. Αν βλέπει ότι δεν μπορεί να βρίσκεται σε ένα χώρο που εξουσία έχει η δημοκρατία τότε ας μείνει απομονωμένος όπως όλοι αυτοί οι άνθρωποι για μένα. Απομόνωση θέλουν» είπε τέλος, η Ελένη Δήμου για τον Νότη Σφακιανάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ