Οργισμένη απάντηση Σφακιανάκη – Ο πραγματικός λόγος που έχει εξαφανιστεί!

Οργισμένη απάντηση Σφακιανάκη – Ο πραγματικός λόγος που έχει εξαφανιστεί!

Τις τελευταίες ημέρες ακούστηκαν πάρα πολλά για την απουσία του διάσημο τραγουδιστή, ακόμα και συναδέλφους του και για αυτό υποχρεώθηκε να βγει για πρώτη φορά και να απαντήσει...

Ανάμεσα στα πιο πολυσυζητημένα θέματα της τηλεοπτικής και διαδικτυακής ατζέντας τις τελευταίες ημέρες, βρίσκεται η απουσία του Νότη Σφακιανάκη από τη δημοσιότητα. Πολλά είναι τα άρθρα και οι τηλεοπτικές εκπομπές που αναρωτιούνται για την “εξαφάνιση” του γνωστού τραγουδιστή, προκαλώντας την οργή του.

Ο Νότης Σφακιανάκης, που πάντα χαρακτηριζόταν από την προσωπική του απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας όταν δεν βρίσκεται στη σκηνή, αντιδρά σε όλα αυτά που γράφονται και λέγονται για την απραξία του.

“Πάντα ζούσα ήρεμα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όταν δεν είχα επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχω εξαφανιστεί. Ζω τη ζωή μου όπως τη θέλω”, είναι έτοιμος να αναφέρει σε οργισμένη ανακοίνωση ο Νότης Σφακιανάκης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του koolnews.gr, ζητώντας τον τερματισμό των αναφορών για την εξαφάνισή του.

Η αντίδραση του Νότη Σφακιανάκη λογικό και επόμενο να έρθει ως απάντηση στην επίθεση που έχει δεχτεί από διάφορες πηγές τα τελευταία 24ωρα, με πολλά sites και τηλεοπτικές εκπομπές να προβάλλουν την απουσία του ως “εξαφάνιση”.

Με αυτή την επερχόμενη οργισμένη αντίδραση, ο Σφακιανάκης ελπίζει να τερματίσει τις φήμες και τις συκοφαντίες που αναπαράγονται.

Πηγή: koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ