Deal: Παίκτρια κατέρρευσε και ξέσπασε σε κλάματα – «Με δάκρυα γράφτηκε το επεισόδιο»

Deal: Παίκτρια κατέρρευσε και ξέσπασε σε κλάματα – «Με δάκρυα γράφτηκε το επεισόδιο»

Απίστευτη εξέλιξη στο παιχνίδι!

Εκτάκτως στους τηλεοπτικούς μας δέκτες προβλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (17/6) το Deal.

Διαβάστε επίσης: «Ρουκέτα» από Αλίκη Κατσαβού: Η αποκάλυψη για το θάνατο του Κώστα Βουτσά – «Εκείνη τη μέρα…»

Τυχερή ήταν η Γωγώ από την Λακωνία, η οποία και κλήθηκε να αναμετρηθεί με τον τραπεζίτη.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε αφού στο τέλος έβαλε τα κλάματα, αφήνοντας άφωνο τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο.

Έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο δικό της κουτί, αλλά και εύκολη συγκίνηση από την πρώτη ως και την τελευταία στιγμή, η παίκτρια προσπαθούσε με υπομονή να διώχνει όσο το δυνατόν περισσότερα μικρά κουτιά προκειμένου να ανεβαίνουν οι προσφορές του τραπεζίτη.

«Μάρθα Βούρτση με έλεγε ο μπαμπάς μου γιατί έκλαιγα και γέλαγα μαζί», εξομολογήθηκε η Γωγώ στον Χρήστο Φερεντίνο κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, η νεαρή αρνήθηκε την πρόταση του τραπεζίτη για 7.000 ευρώ και έδιωξε ένα μικρό ποσό.

«Το 8 είναι τα γενέθλια του πατέρα μου, το 13 με ακολουθεί σε όλη μου την ζωή, το 22 είναι κάτι καινούργιο που δεν έχω κάτι αλλά κάπως μου κάθεται να μην το βγάζω ποτέ», είπε η ίδια και άνοιξε το κουτί με το νούμερο 8, το οποίο είχε τις 60.000 ευρώ.

Ο τραπεζίτης προχώρησε σε μια μειωμένη προσφορά, την οποία η διαγωνιζόμενη αρνήθηκε και συνέχισε για να αφαιρέσει ακόμα ένα μικρό ποσό και συγκεκριμένα το 1 λεπτό.

Κάπως έτσι έμειναν στο παιχνίδι δύο κουτιά με τα 20 ευρώ και τα 20.000 ευρώ. Τότε ο τραπεζίτης έκανε πρόταση για 8.500, προκειμένου να σταματήσει σε αυτό το σημείο η Γωγώ.

Η νεαρή τα δέχτηκε με κλάματα και δικαιώθηκε μιας και στο δικό της κουτί υπήρχαν τα 20 ευρώ.

«Τρομερό! Τρομερό! Είχε τα 20 ευρώ, τα οποία και πουλήθηκαν για 8.500 ευρώ. Με δάκρυα γράφτηκε το σημερινό επεισόδιο», αναφώνησε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ