«Ρουκέτα» από Αλίκη Κατσαβού: Η αποκάλυψη για το θάνατο του Κώστα Βουτσά – «Εκείνη τη μέρα…»

«Ρουκέτα» από Αλίκη Κατσαβού: Η αποκάλυψη για το θάνατο του Κώστα Βουτσά – «Εκείνη τη μέρα…»

«Βόμβα» από την τελευταία σύζυγο του αείμνηστου ηθοποιού.

«Ρουκέτα» πέταξε η Αλίκη Κατσαβού με την αποκάλυψη που έκανε για το θάνατο του Κώστα Βουτσά. Η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού εξομολογήθηκε πως εκείνη την μέρα ήξερε ότι θα φύγει.

Διαβάστε επίσης: Νότης Σφακιανάκης: Δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί σε πίστα

Τρία χρόνια έχουν περάσει από όταν ο μεγάλος μας κωμικός, ο «αιώνιος» έφηβος Κώστας Βουτσάς, έφυγε από τη ζωή, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο Αττικόν. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η καθημερινότητά της μετά το θάνατό του.

Με τον παιχνιδιάρικo χαρακτήρα του και μπριόζικο παίξιμό του, ο Κώστας Βουτσάς δημιούργησε ένα ιδιαίτερο τύπο κωμικού ηθοποιού, που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Γοητευτικός, γυναικοκατακτητής, εξωστρεφής και με στόφα μεγάλου ηθοποιού, ο Κώστας Βουτσάς διέγραψε τεράστια, επιτυχημένη καριέρα 70 ετών. Ήταν από τους σταρ που σημάδεψαν τον ελληνικό κινηματογράφο.

Σαν σήμερα, τον Ιούνιο του 2019 η τελευταία σύζυγος του πολυαγαπημένου Έλληνα ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού μίλησε για τη γνωριμία τους, τον ερχομό του μικρού Φοίβου, αλλά και τις τελευταίες στιγμές του αείμνηστου Κώστα Βουτσά.

«Ήταν ο ορισμός της ζωής. Γιατί αν η ζωή ήταν πρόσωπο θα ήταν ο Κώστας Βουτσάς. Ξύπναγε με το ίδιο κέφι κάθε πρωί, το ίδιο χαμόγελο, διάθεση να αγαπήσει όλο τον κόσμο από την αρχή περισσότερο, να δημιουργήσει και να δουλέψει», είπε αρχικά η χήρα του αείμνηστου ηθοποιού, στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ