Άλικα Σμιντ: Θαυμάστε την πιο όμορφη αθλήτρια του κόσμου

Άλικα Σμιντ: Θαυμάστε την πιο όμορφη αθλήτρια του κόσμου

Η ομορφιά της Γερμανίδας αθλήτριας είναι απλά μοναδική.

Η Άλικα Σμιντ είναι μια ταλαντούχα νεαρή Γερμανίδα αθλήτρια, η οποία έχει καταφέρει ήδη να ξεχωρίσει στον κόσμο του στίβου. Ήταν μέλος της εθνικής ομάδας που τερμάτισε δεύτερη στο αγώνισμα 4x400m στο Πρωτάθλημα U20 Στίβου της Ευρώπης το 2017 και τρίτη στον ίδιο αγώνα στο Πρωτάθλημα U23 Στίβου της Ευρώπης το 2019. Ήταν μέλος της Γερμανικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, αν και δεν συμμετείχε.

Η Alica Schmidt γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2002, στο Regensburg, Γερμανία. Ξεκίνησε να ασχολείται με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία και γρήγορα έδειξε φυσικό ταλέντο στο τρέξιμο.

Η Άλικα Σμιντ έχει απολαύσει μια επιτυχημένη καριέρα μέχρι στιγμής, κερδίζοντας πολλά μετάλλια στα 200μ, 400μ και 800μ σε νεανικό και εφηβικό επίπεδο. Το 2018, ξεκίνησε να συμμετέχει στα 400μ εμπόδια. Το 2017, τερμάτισε δεύτερη στα 200μ στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Κάτω των 20 ετών.

Στο Πρωτάθλημα Στίβου U20 της Ευρώπης το 2017, η Alica Schmidt ήταν μέλος της Γερμανικής ομάδας 4x400m που τερμάτισε δεύτερη. Ο χρόνος τους 03:33:08 ήταν γρηγορότερος από το προηγούμενο ρεκόρ της ηλικιακής ομάδας, αλλά τερμάτισαν πίσω από την Ουκρανική ομάδα, η οποία έθεσε το νέο ρεκόρ.

Η Alica Schmidt έθεσε επίσης προσωπικό ρεκόρ χρόνου 54.23 δευτερόλεπτα σε προκριματικό γύρο του ατομικού αγωνίσματος 400μ στο πρωτάθλημα. Αποσύρθηκε από τον τελικό του ατομικού αγωνίσματος 400μ για να επικεντρωθεί στον αγώνα σκυτάλης. Την ίδια χρονιά, τερμάτισε δεύτερη στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Κάτω των 20 ετών στο αγώνισμα των 400μ.


Στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Στίβου του 2019, η Alica Schmidt τερμάτισε τρίτη στο αγώνισμα των 400μ κάτω των 23 ετών, και ήταν μέλος της ομάδας SCC Berlin που τερμάτισε δεύτερη στο αγώνισμα 4x400m.

Η Alica Schmidt ήταν στη Γερμανική ομάδα για το αγώνισμα 4x400m στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του 2021. Επιλέχθηκε για τη Γερμανική ομάδα σκυτάλης στους καθυστερημένους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 και ταξίδεψε στους αγώνες ως αναπληρωματική στην ανάμεικτη σκυτάλη, στην οποία δεν τρέξει. Τερμάτισε δεύτερη στο αγώνισμα των 400μ στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Στίβου Κλειστού Σταδίου του 2022. Η Alica Schmidt επέλεξε να μην συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Κλειστού Σταδίου του 2022, για να επικεντρωθεί στην εξωτερική της σεζόν. Ήταν μέλος της Γερμανικής ομάδας που τερμάτισε έκτη στον τελικό του αγωνίσματος 4x400m στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του 2022.

Εκτός από την επιτυχία της στον στίβο, η Alica Schmidt έχει γίνει δημοφιλής και εκτός γηπέδου λόγω της εμφάνισής της και της καριέρας της ως μοντέλο. Έχει εμφανιστεί σε πολλά περιοδικά και διαφημιστικές εκστρατείες, και έχει αποκτήσει μεγάλη ακολουθία στα social media.

Παρά την προσοχή που έχει λάβει, η Alica Schmidt παραμένει επικεντρωμένη στην αθλητική της καριέρα και συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για να βελτιώσει τις δεξιότητές της και να φτάσει σε νέα ύψη στους αγώνες της. Με το ταλέντο της, την αφοσίωση και την αποφασιστικότητά της, η Schmidt είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να κάνει αίσθηση στον κόσμο του στίβου για πολλά χρόνια ακόμα.

Πηγή: koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ