Γιοβάννα Βεντούρα: Η πρώην του Τζάστιν Μπίμπερ σπάει τη μέση βάζει μαγιό και σου δείχνει τι έχασε (pics)

Γιοβάννα Βεντούρα: Η πρώην του Τζάστιν Μπίμπερ σπάει τη μέση βάζει μαγιό και σου δείχνει τι έχασε (pics)

Φωτιά και λάβρα η Γιοβάννα Βεντούρα.

Η Γιοβάννα Βεντούρα, το εντυπωσιακό μοντέλο που κερδίζει τις εντυπώσεις με την κάθε της εμφάνιση, επανήλθε για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο με τις τελευταίες της φωτογραφίες στο Instagram. Φορώντας ένα εκθαμβωτικό μαγιό μπικίνι, η Γιοβάννα κατάφερε να αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό και να κερδίσει τα εγκωμιαστικά σχόλια των θαυμαστών της.

Η Βεντούρα, με τις εκλεπτυσμένες αναλογίες και το τέλειο σώμα της, έχει γίνει γνωστή για την αγάπη της στη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή.

Διαβάστε επίσης: Βαντίμ Σαμπλί: Ο αγαπημένος μάνατζερ του ΠΑΟΚ έπιασε (και φέτος) δουλειά

Αυτό αποδεικνύεται και από τις πρόσφατες φωτογραφίες της στο Instagram, όπου το μοντέλο εμφανίζεται να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, αποκαλύπτοντας την απίστευτη σιλουέτα της.

Η Γιοβάννα Βεντούρα ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο σε νεαρή ηλικία και από τότε έχει συνεργαστεί με μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα στη βιομηχανία της μόδας. Έχει κάνει διαφημιστικές καμπάνιες για μεγάλες μάρκες όπως η Guess!

Κατά το παρελθόν είχε σχέση με τον Justin Bieber ο οποίος είχε θαμπωθεί από την ομορφιά της και την κυνήγησε σαν τρελός. Όχι οτι κακόπεσε στη συνέχεια ο Μπίμπερ αλλά ας δουμε και τι έχασε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ