Έβαλε τέλος στα κουτσομπολιά η Μάρω Λεονάρδου: «H παρουσιάστρια που ντρέπεται για την κόρη της είμαι εγώ!»

Έβαλε τέλος στα κουτσομπολιά η Μάρω Λεονάρδου: «H παρουσιάστρια που ντρέπεται για την κόρη της είμαι εγώ!»

«Η κόρη μου είναι στην Ελβετία με την οικογένειά της»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε η δημοσιογράφος Μάρω Λεονάρδου, όπου μίλησε για την κόρη της.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε και για την εγκυμοσύνη της κόρης της σε ηλικία 16 ετών αποκαλύπτοντας τον λόγο που αποφάσισε να το μοιραστεί δημόσια με τον κόσμο.

«Η κόρη μου έμεινε έγκυος στα 16 της και το ανακάλυψε ένα περιοδικό και το έβαλε πρωτοσέλιδο. Έβαλαν κουίζ “Ποια παρουσιάστρια ντρέπεται για την κόρη της;”. Μου την βάρεσε και λέω έτσι είσαι… Ήμουν σίγουρη ότι ήταν για μένα. Ήρθαν για συνέντευξη από μία εκπομπή και λέω θα μου την κάνουν την ερώτηση, περίμενα αλλά δεν την έκαναν, οπότε στο τέλος λέω “η παρουσιάστρια που ντρέπεται για την κόρη της είμαι εγώ!”. Που δεν ντρεπόμουν για την κόρη μου» ανέφερε αρχικά η Μάρω Λεονάρδου.

Διαβάστε επίσης: «Κρεμάστηκε» και έδωσε ρεσιτάλ στο τραγούδι ο Βλαχοδήμος (vid)

«Το έκανα για να τη σπάσω στο περιοδικό! Οι εφηβικές εγκυμοσύνες είναι ένα τεράστιο κοινωνικό κεφάλαιο. Ο εγγονός μου είναι 14 ετών πια. Πίστευα έτσι πως μπορώ να βοηθήσω κάποιες μαμάδες ή κάποιες κοπέλες με κάποιον τρόπο και αυτό συνέβη. Για εμένα τίποτα δεν είναι δύσκολο. Ακούγεται παντοδύναμο και ναρκισσιστικό, αλλά από την στιγμή που δεν έχω πρέπει, τι θα πει ο κόσμος κι όλα αυτά που τα θεωρώ αναχρονιστικά για να είναι οι άνθρωποι δυστυχισμένοι κι εγώ δεν έχω τέτοια, δεν με ένοιαζε τίποτα» εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος.

«Η κόρη μου είναι στην Ελβετία με την οικογένειά της. Είναι ακόμη με τον άντρα που έκαναν μαζί το παιδί» αποκάλυψε η Μάρω Λεονάρδου.

Πηγή: Enimerotiko.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ