Τρύφωνας Σαμαράς: «Στην κηδεία μου θέλω όλο το ΚΚΕ και τον κύριο Κουτσούμπα»

Τρύφωνας Σαμαράς: «Στην κηδεία μου θέλω όλο το ΚΚΕ και τον κύριο Κουτσούμπα»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε πώς θα ήθελε να είναι η κηδεία του και ποιοι θα επιθυμούσε να παραστούν σ' αυτήν.

Τις λεπτομέρειες της… κηδείας του μοιράστηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς μιλώντας στη στήλη «Τι ψυχή(δου) θα παραδώσεις» της εκπομπής «Breakfast@star».

Διαβάστε επίσης: Χριστίνα Παππά: Α-Πα-ππα μια πόζα με μιπικίνι- Τι και αν είναι 53 (pics)

Αναφέρθηκε στο πως θα ήθελε να είναι το φέρετρό του ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να παραστεί στην κηδεία του όλο το ΚΚΕ και ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Στην κηδεία μου θέλω όλο το ΚΚΕ και τον κύριο Κουτσούμπα»

«Το τελευταίο μου βράδυ θα το ήθελα πολύ έξαλλο, ανάλογα και την ηλικία μου βέβαια. Δεν έχω σκεφτεί την κηδεία μου, τα έχω αναθέσει όλα στον Χάρη Σιανίδη. Στην κηδεία μου θέλω όλο το ΚΚΕ και τον κύριο Κουτσούμπα. Μη μου λες για τεκνά, μου ανάβεις φωτιές…» είπε αρχικά.

«Στην κηδεία μου θα βάλω κάτι από την Κριθαριώτη, κάτι από τον Κωστέτσο και κάτι από Ζούλια. Στην κηδεία μου θα με κουβαλήσουν τεκνά και θα λένε «its amazing, its fantastic”. Θα ήθελα λιτό τάφο. Η συνεργασία που θα ήθελα να θάψω είναι το Fab 5, ήταν κατάρα» ανέφερε μεταξύ άλλων με χιούμορ.

«Στην προηγούμενη ζωή μου θα ήμουν δράκουλας, μ΄αρέσει. Ρουμανία. Εκεί έχω πάει κιόλας κι έχω μπει και σε φέρετρο. Με έχωσε ο Κοκλώνης μέσα. Ήταν η πρώτη του εκπομπή» ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ