«Φωτιά» στα κόκκινα η Δόμνα Μιχαηλίδου: Η κομψότατη εμφάνιση στην ορκωμοσία της Βουλής που έκλεψε την παράσταση (φωτο)

«Φωτιά» στα κόκκινα η Δόμνα Μιχαηλίδου: Η κομψότατη εμφάνιση στην ορκωμοσία της Βουλής που έκλεψε την παράσταση (φωτο)

Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της χθεσινής (3/7) τελετής

Άλλη μια μέρα που η Βουλή βρίσκεται στο προσκήνιο, αφού χθες είχαμε την πρώτη συνεδρίαση της νέας Βουλής και την ορκωμοσία της φυσικά. Οπότε οι φωτογράφοι περίμεναν από νωρίς τις αφίξεις των βουλευτών και εμείς περιμέναμε να δούμε τις λαμπερές εμφανίσεις των κυριών της Βουλής, οι οποίες για άλλη μια φορά δεν μας απογοήτευσαν.

Από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες, όπως πάντα, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου έκανε μία σικάτη εμφάνιση, που σίγουρα ήταν αρκετά πρωτότυπη για τα μέτρα της Βουλής. Και με αυτό εννοώ το συνηθισμένο αυστηρό dress code, που θέλει τα έντονα χρώματα να παραμένουν εκτός των εδράνων.

Διαβάστε επίσης: Αποχαιρέτησε τον Εμβιλά ο Ολυμπιακός

Αλλά η κυρία Μιχαηλίδου είναι μια γυναίκα που της αρέσει να πειραματίζεται και ενδυματολογικά, επιλέγοντας κάποια items, τα οποία ναι μεν ακολουθούν το απαιτούμενο dress code του χώρου, όμως από την άλλη είναι ιδιαίτερα ενημερωμένα και stylish. Σήμερα, λοιπόν, αποφάσισε να εμφανιστεί με ένα κόκκινο φόρεμα σε απλή ίσια γραμμή, με minimal στοιχεία, το οποίο είχε ένα αρκετά ψηλό σκίσιμο και αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της. Η καφέ ζώνη, η beige τσάντα και οι ασορτί γόβες ήταν ιδανικές για να συμπληρώσουν το outfit. Τόλμησε ένα φόρεμα σε λαμπερό κοραλί και η επιλογή της τη δικαίωσε.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ