Ώρες αγωνίας για την Μαντόνα: Σε μία κλωστή «κρέμεται» η υγειά της – «Είναι αδύναμη και πολύ κουρασμένη» (pic)

Ώρες αγωνίας για την Μαντόνα: Σε μία κλωστή «κρέμεται» η υγειά της – «Είναι αδύναμη και πολύ κουρασμένη» (pic)

Η Μαντόνα «αγνόησε τα συμπτώματα της ασθένειας της» για να συνεχίσει τις πρόβες της παγκόσμιας περιοδείας της, προτού η βακτηριακή μόλυνση τη στείλει στη ΜΕΘ.

Η Μαντόνα αναρρώνει από μια βακτηριακή λοίμωξη που την έστειλε στη ΜΕΘ στα τέλη του περασμένου μήνα. Η 64χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε αναίσθητη στο διαμέρισμά της το Σάββατο, 24 Ιουνίου.

Παρόλα αυτά η κατάσταση της υγείας παραμένει μετέωρη σε μία κλωστή αφού δεν αναρρώνει τόσο γρήγορα όσο αναμενόταν, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η έναρξη της προγραμματισμένης περιοδείας της σύμφωνα με την ιστοσελίδας ΕΤ.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Αποδείχθηκε ότι ήταν καρκίνος, ήταν σαν…»

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα, η Μαντόνα «είναι ακόμα αδύναμη και πολύ κουρασμένη» με αποτέλεσμα να περνάει αρκετές ώρες στο κρεβάτι.

Οι πληροφορίες αυτές ήρθαν στη δημοσιότητα ενώ πλησιάζει η 15η Ιουλίου, ημερομηνία στην οποία είναι προγραμματισμένη η έναρξη της περιοδείας της Μαντόνα από το Βανκούβερ χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ανακοινωθεί νέα ημερομηνία.

Υπενθυμίζεται ότι ο επί χρόνια μάνατζερ της Μαντόνα, ο οποίος ήταν και αυτός που ανακοίνωσε την σοβαρή περιπέτεια υγείας της τραγουδίστριας, είχε δηλώσει ότι περιμένει «πλήρη ανάρρωση» της πελάτισσάς του. Όπως, πάντως, μεταδίδει η ιστοσελίδα ΕΤ, η Μαντόνα δεν έχει συζητήσει με κανένα άτομο του στενού περιβάλλοντός της για την περιοδεία καθώς ακόμα αναρρώνει.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ