Αποκάλυψη «βόμβα» από Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτό που ενόχλησε την Μπέττυ Μαγγίρα…»

Αποκάλυψη «βόμβα» από Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτό που ενόχλησε την Μπέττυ Μαγγίρα…»

Τι είπε για την αποχώρησή της από το Open;

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προέβη η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχολιάζοντας την αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα από το Open. Τι ήταν αυτό που ενόχλησε την παρουσιάστρια και δεν τα βρήκε με το κανάλι;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι προχώρησε σε κάποια τηλεφωνήματα και μέσα από αυτά έμαθε, ότι η Μπέττυ Μαγγίρα αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με το κανάλι, καθώς της τέθηκαν σοβαρά ζητήματα όσον αφορά στο περιεχόμενο.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη αποκάλυψη για Μήτογλου – Σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται…

«Έκανα κι εγώ κάποια τηλέφωνα. Όντως η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν σε μία κατάσταση που συζητούσε με τον έναν άνθρωπο κι εκεί που έλεγε “έχω κλείσει τα θέματά μου, μένω”, έφευγε αυτός ο άνθρωπος. Τα ξανασυζητούσε με έναν άλλον… Εγώ κατάλαβα ότι αυτό που την ενόχλησε στις τελικές συζητήσεις με την υπάρχουσα διοίκηση που λέγεται Barkingwell και Κοκλώνης είναι ότι της τέθηκαν σοβαρά ζητήματα για το περιεχόμενο.

Η Μπέττυ έχει βάλει κάποιες κόκκινες γραμμές, ότι “ναι κάνω gossip αλλά όπως το νομίζω εγώ”. Με πλάκα, με σκετσάκια. Εμένα αυτό που μου είπαν ότι ο βασικός λόγος για να πει ότι θα φύγει και δεν θα μακροημερεύσει όπως φαντάζεται, ήταν η εμπλοκή στο περιεχόμενο. Όπως μου είπαν δικοί της άνθρωποι, αυτό που ειπώθηκε στη Μπέττυ στη σύσκεψη είναι “για να κάνεις μεγαλύτερα νούμερα, δες τι κάνει π.χ. η Κατερίνα Καινούργιου, ο Γιώργος Λιάγκας.

Γίνε λίγο πιο ανταγωνιστική σε ό,τι έχει να κάνει με το περιεχόμενο”. Η Μπέττυ θέλει να έχει αυτό το πιο χιουμοριστικό πλαίσιο, να μην μπαίνει καθόλου σε θέματα που μπορεί να της φανούν άκομψα και άβολα».

Άλαλη η Μπέττυ Μαγγίρα για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου: «Κανείς δεν…» (Video)
Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση αποχώρησης του Γιάννη Λάτσιου από το OPEN μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από το στούντιο που γυρίζεται η πρωινή της εκπομπή.

Η Μπέττυ Μαγγίρα δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «δεν κρίνω τίποτα και δεν κρίνω κανέναν. Πρέπει να φύγω για να πάω να ετοιμαστώ, σας ευχαριστώ πολύ. Δεν το περίμενε κανείς είναι η αλήθεια αλλά αυτά αφορούν τον ίδιο και τις σχέσεις του με το κανάλι. Εγώ πρέπει να πάω να ετοιμαστώ, σας ευχαριστώ πολύ».

Όταν ρωτήθηκε αν επικοινώνησε με τον Γιάννη Λάτσιο, μετά την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης απάντησε πως «αυτό αφορά σε εμένα και σε εκείνον. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά έχω εκπομπή».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ