Ζάιρα Νάρα: Με see-through στην Ταϊλάνδη δεν σταματά να δείχνει τις χάρες της – Φωτογραφίες

Ζάιρα Νάρα: Με see-through στην Ταϊλάνδη δεν σταματά να δείχνει τις χάρες της – Φωτογραφίες

Η ανεμελιά και η γοητεία της Αργεντινής συναντά την εξωτική Ταϊλάνδη

Γνωστή influencer, επιχειρηματίας, αλλά και μονίμως εντυπωσιακή, η Ζάιρα Νάρα, δεν περνά απαρατήρητη ποτέ. Αυτή τη φορά, το δικό της μάτι καταγράφει και μας μεταφέρει την ομορφιά της Μπανγκόκ, την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στην εξωτική αυτή χώρα, η Ζάιρα δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται μαζί μας όχι μόνο τις ομορφιές της Μπανγκόκ, αλλά και την προσωπική της εκδοχή της ταϊλανδέζικης ζωής.

Διαβάστε επίσης: Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Έλληνα φόργουορντ και η… σφήνα ιταλικής ομάδας

Η κάμερα του κινητού της είναι μόνιμα στο χέρι της και το Instagram της γεμίζει καθημερινά με βίντεο και φωτογραφίες από τα εντυπωσιακούς ναούς, τις παραδοσιακές αγορές, τα φωτεινά νυχτερινά κλαμπ, αλλά και την πολύχρωμη τοπική γαστρονομία.

Παράλληλα, η Ζάιρα δεν παραλείπει να μας δείχνει και τις δικές της στιγμές ομορφιάς. Η επιλογή της να κυκλοφορεί φορώντας see-through ρούχα, προσθέτει ένα επιπλέον στοιχείο γοητείας και αισθησιασμού στις αναρτήσεις της.

Με τον δικό της μοναδικό τρόπο, μετατρέπει την Ταϊλάνδη σε ένα προσωπικό της catwalk, ενώ αποδεικνύει για άλλη μία φορά τον λόγο που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα στα social media.

Οι δημοσιεύσεις της Ζάιρα Νάρα διαθέτουν όλα τα στοιχεία που κάνουν μία influencer επιτυχημένη: Πρωτοτυπία, και μια μοναδική ικανότητα να μεταφέρει την ατμόσφαιρα κάθε στιγμής που ζει.

Με την Ταϊλάνδη ως το τελευταίο της σκηνικό, μας προσφέρει μία ξεχωριστή, αισθησιακή και διασκεδαστική θέα στον κόσμο.

Πηγή:Koolnews

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ