«Όλα έγιναν χάρη στον Άγιο Νεκτάριο»: Ευχάριστα νέα για την Μαρία Μενούνος

«Όλα έγιναν χάρη στον Άγιο Νεκτάριο»: Ευχάριστα νέα για την Μαρία Μενούνος

«Ήταν μία δύσκολη μάχη που έδωσα με τον καρκίνο, βλέπω όμως άλλους ανθρώπους που γι’ αυτούς είναι πιο σκληρή»

Η αγαπημένη Μαρία Μενούνος δεν φοβάται να μοιραστεί τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της, καθώς και τις σκέψεις της για μια δυνατότητα παραμονής στη γενέτειρά της, την Ελλάδα. Τον τελευταίο καιρό, βρίσκεται εδώ με τον αγαπημένο της σύζυγο, τον Κέβιν Αντεργκάρο, και τον πατέρα της, τον Κώστα. Μάλιστα, πρόσφατα παρέλαβε και το ελληνικό της διαβατήριο, μια είδηση που την γέμισε με χαρά και ενθουσιασμό.

Σε μια συνέντευξή της στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”, η Μαρία Μενούνος μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για την αντιμετώπιση του καρκίνου, αλλά και τη χαρά που νιώθει για το μωράκι που περιμένει με ανυπομονησία. Είναι μια γυναίκα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, που αντιμετωπίζει τη ζωή με σθένος και αποφασιστικότητα. Η Μαρία μας δείχνει ότι με αγάπη, υποστήριξη και θετική στάση, μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία και να αντιμετωπίσουμε με χαμόγελο τις προκλήσεις της ζωής.

Όσα είπε στο «Χαμογέλα και πάλι»

Αρχικά σε σχέση με την καταγωγή της τόνισε πως: «είμαι πραγματική Ελληνίδα τώρα που έλαβα το ελληνικό διαβατήριο μου, είναι μεγάλη τιμή για εμένα».

Ενώ μιλώντας για την περιπέτεια της με τον καρκίνο ανέφερε ότι: «ήταν μία δύσκολη μάχη που έδωσα με τον καρκίνο, βλέπω όμως άλλους ανθρώπους που γι’ αυτούς είναι πιο σκληρή. Ο Άγιος Νεκτάριος με βοήθησε στη μάχη μου με τον καρκίνο, είμαι πολύ τυχερή. Στην περιπέτειά μου είχα στο πλευρό μου τον μπαμπά μου και τον άντρα μου που με βοηθούσαν».

Ακόμα μιλώντας για για την μαμά της επισήμανε πως: «η μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια έκανε τόσα πράγματα για εμένα, διαφορετικά τώρα δεν θα ήμουν εδώ».

«Όλα έγιναν χάρη στον Άγιο Νεκτάριο»: Ευχάριστα νέα για την Μαρία Μενούνος

Μαρία Μενούνος: Έτοιμη να υποδεχτεί το πρώτο της παιδί

Η αγαπημένη Μαρία Μενούνος δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για το πρώτο της παιδί, που πρόκειται να αποκτήσει μέσω παρένθετης μητέρας. Με περισσή ενθουσιώδη διάθεση, αναφέρει ότι είναι πολύ χαρούμενη που θα γίνει μαμά και ότι η παρένθετη μητέρα είναι ένα μεγάλο δώρο για εκείνη. Αποκαλύπτοντας το υπερηχογράφημα, επιβεβαιώνει τη χαρούμενη αναμονή της για την αφιξη του μωρού.

Επιπλέον, πρόσφατα επισκέφθηκε τον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα, μια εμπειρία που την συγκίνησε. Μέσω μιας δημοσίευσης στον προσωπικό της λογαριασμό, εξήγησε ότι ήθελε να ευχαριστήσει τον Άγιο, τον οποίο θεωρεί προστάτη της οικογένειάς της, για τα “θαύματα και τις θεραπείες” που τους έχει χαρίσει. Προσηλωμένη στην πίστη της, η Μαρία προσευχήθηκε για όλους τους ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο, συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας, η οποία έχει αντιμετωπίσει την ασθένεια. Συγκινημένη, περιέγραψε τη στιγμή που γονάτισε μπροστά στον τάφο του Άγιου Νεκταρίου.

Όπως αναφέρει στη λεζάντα της ανάρτησής της, η εμπειρία ήταν απολύτως συγκλονιστική, καθώς άκουσε χτυπήματα που προέρχονταν από τον τάφο, σαν απάντηση από τον Άγιο στις προσευχές της. Αυτή η ανατριχιαστική εμπειρία ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την πίστη της και την έκανε να αισθάνεται ευγνώμον για την παρουσία και τη βοήθεια του Άγιου στη ζωή της.

Όσα έγραψε στην ανάρτησή της

«Το ταξίδι μου στην Ελλάδα δεν είχε να κάνει μόνο με τη διασκέδαση. Είχα μια αποστολή. Έχω ονειρευτεί να πάω στην Αίγινα. Για όσους δεν το γνωρίζετε- Η Αίγινα είναι ένα μικρό νησί στον Κόλπο της Ελλάδας, που βρίσκεται μόλις 16 μίλια νοτιοδυτικά της Αθήνας. Ο Άγιος Νεκτάριος, ο πολιούχος του νησιού, υπήρξε εξέχουσα προσωπικότητα στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία στις αρχές του 20ου αιώνα και είναι γνωστός για τα θεραπευτικά του θαύματα. Ο Άγιος Νεκτάριος θεωρείται προστάτης άγιος για τους ανθρώπους που πάσχουν από ασθένειες, όπως καρκίνος, καρδιακά προβλήματα, πόνοι στις αρθρώσεις, επιληψία, αρθρίτιδα και πολλά άλλα».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ