«Ζωή και κότα» για τον Στέφανο Τσιτσιπά: Δείπνησε με την αγαπημένη του στο εστιατόριο του Νουσρέτ στο Λονδίνο και ψώνισαν στα «Harrods»

«Ζωή και κότα» για τον Στέφανο Τσιτσιπά: Δείπνησε με την αγαπημένη του στο εστιατόριο του Νουσρέτ στο Λονδίνο και ψώνισαν στα «Harrods»

Οι ξέγνοιαστες στιγμές του εκτός των court του Wimbledon

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει στη δράση σήμερα στο Wimbledon για να κυνηγήσει την πρόκριση στα προημιτελικά αλλά το Σαββατοκύριακό βρήκε χρόνο για να περάσει μαζί με την αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα στο Λονδίνο.

Αφού η Ισπανίδα τενίστρια τραυματίστηκε υπήρχε ελεύθερος χρόνος και όταν ο Έλληνας τενίστας τελείωσε με τους αγώνες του την έβγαλε στο Λονδίνο για ψώνια και για ρομαντικό δείπνο.

Διαβάστε επίσης: Η «βόμβα» Μίχαϊλιουκ, ο Ναν και το top 5 της free agency για τον Ολυμπιακό (vids)

Οι δύο τους πήγαν αρχικά στa Harrods για να αγοράσουν πανάκριβα δώρα ο ένας για τον άλλο.

Πριν από κάποια χρόνια ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε προκαλέσει θύελλα στα social media προτείνοντας να ανοίξει ένα Harrods στην Ελλάδα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα».

Μετά από τα ψώνια το ζευγάρι πήγε στο Hyde Park για να ανταλλάξει καυτιά φιλιά και για να δει το ηλιοβασίλεμα και στη συνέχεια για φαγητό.

Επέλεξαν το Salt Bae’s Nusr-Et Steakhouse στο Knightsbridge του διάσημου Τούρκου σεφ. Ένα εστιατόριο όπου οι μπριζόλες κοστίζουν 680 λίρες!

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ