Κάρα Ντελεβίν: Ασυγκράτητη στις κερκίδες του Wimbledon – Καυτά φιλιά με τη σύντροφό της

Κάρα Ντελεβίν: Ασυγκράτητη στις κερκίδες του Wimbledon – Καυτά φιλιά με τη σύντροφό της

Στην παρέα τους βρισκόταν και η Σιένα Μίλερ

Στο Λονδίνο με τη σύντροφό της, Μίνκε, βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Kάρα Ντελεβίν.

Το διάσημο μοντέλο απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με την αγαπημένη της και δεν παραλείπει να δίνει το «παρών» στα αθλητικά event, που πραγματοποιούνται στη βρετανική πρωτεύουσα.

Έτσι, μετά την επεισοδιακή εμφάνισή της στο Grand Prix του Σίλβερστοουν την Κυριακή (9/7), είπε να περάσει μια βόλτα και από το Wimbledon.

Η 30χρονη για την εμφάνισή της επέλεξε ένα μπεζ σακάκι, μαύρο τοπ και δερμάτινο παντελόνι, μποτάκια και γυαλιά ηλίου και συνοδευόταν από την Μίνκε ενώ στην παρέα τους βρισκόταν και η Σιένα Μίλερ.

Το ζευγάρι ωστόσο, κάποια στιγμή ξέφυγε και ενώ βρισκόταν στις κερκίδες εθεάθη να ανταλλάζει καυτά φιλιά. Στη συνέχεια, η Kάρα Ντελεβίν ξεκίνησε να κάνει γκριμάτσες και έδειχνε να αδιαφορεί για τα φλας των φωτογράφων που είχαν στραφεί πάνω τους.

Δείτε στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν στο Twitter

Η εμφάνιση στο Σίλβερστοουν

Την Κυριακή η Κάρα Ντελεβίν βρέθηκε στο Grand Prix της Formula 1 του Σίλβερστοουν αλλά αρνήθηκε να μιλήσει στον θρύλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Μάρτιν Μπραντλ, σε αντίθεση με τον τραγουδιστή Σαμ Ράιντερ.

Ο 64χρονος, πρώην οδηγός αγώνων, που πλέον είναι αθλητικός ρεπόρτερ στο «Sky Sports», κάλυπτε τη ζωντανή δράση από το Σίλβερστοουν όταν το 30χρονο μοντέλο απέφυγε να προχωρήσει σε δηλώσεις. Από την άλλη πλευρά ο Σαμ Ράιντερ, τον αποκάλεσε «θρύλο» και μοιράστηκε τις σκέψεις του για τη δράση.

Η Ντελεβίν για τη συμπεριφορά της αυτή δέχτηκε σφοδρή κριτική τόσο από τα βρετανικά ΜΜΕ όσο και από τους χρήστες στα social media.

«Γίνε λίγο πιο ταπεινός όταν είσαι στο Grid», «Σε έναν κόσμο γεμάτο Κάρα Ντελεβίν, γίνε ένας Σαμ Ράιντερ. Τι φοβερός τύπος». «Ντροπή της που ήταν τόσο αγενής», ήταν μόνο κάποια από τα σχόλια που δέχτηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ