Στέλιος Ρόκκος: Θύμα κλοπής η σύζυγός του, Λελέ σε ταξίδι τους στο εξωτερικό

Στέλιος Ρόκκος: Θύμα κλοπής η σύζυγός του, Λελέ σε ταξίδι τους στο εξωτερικό

Ξινό το road trip στη Ρουμανία! Βούτηξαν από τη σύζυγο του τραγουδιστή χρήματα, πιστωτικές και ταυτότητα

Θύμα κλοπής έπεσε η Λελέ Γκόφα, η όμορφη σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου, αλλά τόσο ο δημοφιλής τραγουδιστής όσο και η αγαπημένη της καρδιάς του δεν το έβαλαν κάτω, κράτησαν την ψυχραιμία τους και την αισιοδοξία τους, παίρνοντας τα συγχαρητήρια των συνταξιδιωτών τους.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιαννακόπουλος δημοσίευσε την μεταγραφική λίστα του Παναθηναικού με Μιχαιλιουκ και… Λαρεντζάκη! (pic)

rokkos
Στέλιος Ρόκκος και Λελέ Γκόφα

Ολα συνέβησαν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιωτικού road trip με τις μηχανές τους που κάνει το αγαπημένο ζευγάρι στη Ρουμανία μαζί με την παρέα του. Στη συντροφιά τους βρίσκεται και ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός με τη σύζυγό του Αναστασία Δεληγιάννη.

Οπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Λελέ Γκόφα, ενώ βρισκόταν σε μια καφετέρια, άγνωστοι έκλεψαν την τσάντα της, η οποία περιείχε χρήματα, πιστωτικές κάρτες, ταυτότητες και διπλώματα. Αμέσως κατέφτασαν οι αστυνομικοί για να διαλευκάνουν την υπόθεση. «Μου έκλεψαν την τσάντα μου… Χρήματα – κάρτες – ταυτότητες – διπλώματα, ΟΛΑ» έγραψε η Λελέ Γκόφα στη λεζάντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγός του Ηλία Βρεττού, Αναστασία Δεληγιάννη, ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Αυτό πρέπει να καταγραφεί. Η Λελέ άφησε την τσάντα της σε εκείνο το τραπέζι, αλλά… Ψύχραιμη τη βλέπω, μου λέει “τράβα και κανένα story να το έχουμε να γελάμε”. Ηλία, τι έχεις να πει γι’ αυτό; Καταλήξαμε στην αστυνομία;».

rokkos gkofa0407

«Ο τρόπος που διαχειρίστηκαν η Λελέ και ο Στέλιος όλο αυτό, με ψυχραιμία, καθαρή σκέψη και χαμόγελο ήταν μοναδικός! Στα δύσκολα φαίνονται οι άνθρωποι! Σας αγαπώ πολύ! Τέλος» σχολίασε ο Ηλίας Βρεττός στην ανάρτηση της Λελέ Γκόφα.

rokkos gkofa139

Η Ελενα Γκόφα και ο Στέλιος Ρόκκος μετρούν 13 χρόνια σχέσης, τέσσερα χρόνια γάμου και αποτελούν αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο έρωτάς τους αντέχει στον χρόνο. Οι δυο τους απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί, να κάνουν βόλτες, ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας και πάντα θαυμάζουν ο ένας τον άλλο.

Πηγή: Espressonews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ