Ο Γιαννακόπουλος δημοσίευσε την μεταγραφική λίστα του Παναθηναικού με Μιχαιλιουκ και… Λαρεντζάκη! (pic)

Ο Γιαννακόπουλος δημοσίευσε την μεταγραφική λίστα του Παναθηναικού με Μιχαιλιουκ και… Λαρεντζάκη! (pic)

Ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ, Δ. Γιαννακόπουλος, «σημαδεύει» Λαρεντζάκη και αποκαλύπτει (;) τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φαίνεται πως μετά την απόκτηση του Κώστα Σλούκα έχει στο στόχαστρό του άλλον έναν ερυθρόλευκο, τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με μια φωτογραφία που ανέβασε στο instagram προκάλεσε το ενδιαφέρον όσον αφορά τις μεταγραφικές… αναζητήσεις του.

Διαβάστε επίσης: «Στην Ελλάδα ο Βούκσεβιτς αν δεν συνεχίσει στο ΝΒΑ»

Στη φωτογραφία φαίνεται μια κόλλα χαρτί στην οποία είναι σημειωμένα τα ονόματα των Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Σάμανιτς, Μιχάιλιουκ, Βέσελι, Κάζινς, Γουάιτσαιντ, αλλά και του… Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Κίνηση που ίσως να είναι επικοινωνιακό τρικ του Γιαννακόπουλου προκειμένου να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό, ίσως όμως κρύβει και την πρόθεσή του να «χτυπήσει» τον Έλληνα γκαρντ των ερυθρόλευκων στο άμεσο ή το πιο μακρινό μέλλον.

Όπως άλλωστε βλέπουμε και έναν ακόμα παίκτη που έχει σχετιστεί με τον Ολυμπιακό και ενδεχόμενη μεταγραφή του στο Λιμάνι, τον Σβι Μιχάιλιουκ και μένει να δούμε αν όντως θα πλησιάσει τον ατζέντη του παίκτη που διεκδικεί και ο Ολυμπιακός, όπως έχει προσεγγίσει δεδομένα και τον Ντόρσεϊ σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε.

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στο μάτι και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη;

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ